11 Mart’ta gerçekleşecek olan İYİ Parti İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’nde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Soner Çam mevcut yönetimi eleştirdi. Aday Çam, Eskişehir İl Teşkilatının kurulalı 4 ay olmasına karşın sorunlara çözüm getiremediği söyledi.

İl Partisi’nde düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan Çam, İYİ Parti’yi Eskişehir’de birinci parti yapmak istediğini ifade ederek, “Bugün geldiğimiz durumda üzülerek görülüyor ki özellikle il yönetiminde tıplı ülkemizin durumu gibi kutuplaşma, ötekileştirme, liyakat sahibi olmayan insanların sırf yer edinme, aidiyet hissi, koltuk merakı yüzünden aynı sorunlar oluşmuştur. Bu sürede içinde bizzat bulunduğum birkaç kahve toplantısı haricinde halkla maalesef sahaya inerek kaynaşılamadı. Benim aday olma sebeplerimden birisi de il teşkilatında sevgi, saygı ve kardeşlik hukukunu yeniden inşa etmek ve seçimlerde partimizi  Eskişehir’de birinci parti çıkarmaktır” dedi.

İYİ PARTİ’Yİ KÜÇÜLTÜR

Çam, hiçbir zaman birilerinin adamı olmadığını aktararak  “Türkiye’nin tekrar güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme dönebilmesi açısından  son derece önemlidir. İYİ Parti’yi Türkiye’de iktidara taşıyacak ekipleri oluşturabilecek güçtedir. Dinamik, tabana daha çok yayılmış planlı bir örgüt yapısı ile bulunduğumuz noktadan daha iyi  yerlere çıkacağımıza inanıyorum. Siyasi bilgi birikimi ve tecrübesi olan ekip ile istişare ederek liyakat ve ehliyete sahip kaliteli bir yönetimle saygı değer delegelerin huzuruna çıkacağız. Hayatımda hiçbir zaman birilerinin adamı olmadım. Birilerinin adamı olmak Türk milletinin teveccühünü kazanan İYİ Parti’yi küçültür” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim