Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Muttalip’de hizmet veren 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

            Eskişehir Muttalip bölgesinde Acil Servis, Emniyet, Jandarma, İtfaiye, Orman, AFAD kurumlarına gelen çağrıların tek noktadan yönetildiği 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek 112 AÇM Müdürü Murat Küçük’ten bilgi alan Süllü, ayrıca çağrı merkezinde çalışanlar ile sohbet ederek gelen çağrıların komuta edilme sürecini izledi.

Cansiperhane bir şekilde görev yapan Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarının özellikle Covid19 küresel salgın sürecinde omuzlarındaki yükün daha da fazla arttığına dikkat çeken Süllü, “Görev başında çalışan personelin iş yükünü gelen çağrı yoğunluğundan görmek mümkün. Eskişehir’de hizmet veren 112 Acil Çağrı Merkezi’ne tüm kurumlarımız sahip çıkarak destek oluyor. Sayın Müdürümüz Murat Küçük ile merkezi gezerek bilgi aldık. Bu vesile ile bizleri ağırlayan 112 Acil Çağrı Merkezi personeline ve gecesine gündüzüne katarak zor şartlarda çalışan tüm birimlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası sebebiyle tüm acil sağlık çalışanlarını kutlayan CHP Eskişehir Milletvekili Süllü, “İhtiyaç duyduğumuz her an yanımızda olan 112 acil sağlık hizmetlerinde görevli arkadaşlarımızın bizler de yanında olmaya devam ederek sorunlarının çözümü için üzerimize düşen görevi yapacağımızı belirtiyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim