Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü’ den MÜSİAD’ a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir milletvekilimiz Sayın Dr. Jale Nur Süllü Hanımefendi Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman “Eskişehir için birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gereken konuları konuştuk. Çalışmalar hakkında  iştişareler ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyaretinden dolayı milletvekilimiz Sayın Dr. Jale Nur Süllü Hanımefendi ve heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi

Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü “MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek iş insanlarımızla bir araya geldik, şehrimizin gündemi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

Editör: TE Bilişim