DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova’ya Kurtuluş Kıraathanesi’nde yapılan sürpriz Tambova’yı duygulandırdı.

Seçim çalışmalarına son hızla devam Tambova dün akşam Kurtuluş Mahallesi esnaf ziyaretinin ardından Kurtuluş Kırathanesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Kıraathanenin giriş kapısında kendisine yapılan brandayı gören Tambova, şaşkınlığını gizleyemedi.

Her hafta Perşembe günleri merkezde yaşayan Mihalıççıklıların bu kıraathanede toplandığını öğrendi ve girişte Ecevit ile kendisinin yanyana olduğu görseli gören Tambova “Mihalıççık adayımız Haydar Çorum ve DSP’nin sizlerden gördüğü teveccüh çok duygulandırdı, bizler de size hakkaniyetli, şeffaf, dürüst belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğimizin sözünü buradan da veriyoruz. İki kutuplu bir sistem yerine DSP diyerek Eskişehir’in ilçeler dahilinde geleceğini yeniden inşaa etmek için elimizi taşın altına koymaktan asla sakınmayacağız.  Belediye borçları ortada ancak yapılan hizmeti vatandaş göremiyor. Belediyecilik DSP’de öğrenilir ve bunu 1999’da ismini mark yapanlar da gayet iyi bilir. DSP belediyeciliği şeffaf, dürüst, her mahalleye eşit bir şekilde yaklaşacaktır. Sizlerin desteğiyle yerelden genele yeniden DSP iktidar olacaktır. DSP’nin bayrağını yıllardır gururla taşıyoruz ve taşımaya devam edecez. Tıpkı 1994’teki gibi yine sandıktan birinci çıkacak, önce yerelde sonra genelde iktidara kavuşacaktır. Bizler 1994’te her sandıkta birinci çıktık bu seçimlerde yine bir sürpriz bekliyoruz. Üstlendiğimiz görev çok zor var farkındayız, belediyenin sırtına kambur edilmiş borçları hafifleterek, uzun vadeli ödemelere yayarak aynı zamanda vatandaşa hizmeti kesmeden, mahalleri kenar, kırsal diye ayırmadan çalışmalarımızı yapacağız. Ecevitin en değerli projesi köy kent projesini lokal bazda Eskişehir’de gerçekleştirip, üreticiyi alıcıyla buluşturacağız. İlçeleri bir bir gezdik ve gördük ki ilçelerde hayat kalmamış, ilçeler Ecevit’in ışığında yeniden hayat bulacak. Vatandaşın can suyu bizlerin elinde. Eskişehir’de kararsız seçmen kitlesi yüzde 16 civarlarında bu oran çok yüksek, insanlar iki kutuplu bir sistemle sandığa küstürüldü. Tüm Eskişehir şunu bilsin ki biz bayrağı yanlış yerde tutmadık. Bugünkü ittifaklara bakın hangi partinin tabanı birbirine uyum sağlayabildi? DSP ilkelerinden de tüzüğünden de vazgeçmedi her zaman kendi imkanlarıyla, kendi gücüyle ayakta kaldı” dedi.

Editör: TE Bilişim