DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş'ı ziyaret etti. Tambova ziyaretle ilgili şu bilgileri paylaştı; "Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Sn Celalettin Kesikbaş’ı makamında ziyaret ederek; pandemi sürecinin, ekonomik hayata ve iş dünyasına etkilerini değerlendirdik.

Salgın sürecinde; sanayi odasının yaptığı çalışmalar ve sürece pozitif yönlü katkılarını ve bu olumsuz sürecin, kurumlar arasında dayanışma ile atlatılabileceği düşüncesi ile toplumun her kesiminin insiyatif alması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine varıldı.

Şehrimiz ve ülke gündemine dair konular; iş dünyası, siyaset, ekonomi ve sosyal meselelerin yakından izlenmesi, ileriye dönük projelerle birlikte ortak akıl oluşturulması ve olumlu görüşlerle şehrin gelişimine katkı sunulması elzemdir. Bu hususta, sorumluluğu olan kişi ve kurumların duyarlı olmakla birlikte; herkesin, öncelikle kendi görev alanında verimli olması, şehrimize ve ülkemize en büyük hizmet olacaktır. Hepimiz, menfaatsiz ve mazeretsiz bir şekilde; kimseyi ötekileştirmeden, bu şehrin sorunlarına karşı üzerimize düşen sorumluluğu almalıyız. Sn Başkanla, güncel konuları istişare ettikten sonra, kendisine geçirmiş olduğu covid rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Konukseverliği için de ayrıca çok teşekkür ediyorum."

Editör: TE Bilişim