Söyleşinin tamamını videodan izleyebilirsiniz

DSP Genel başkan yardımcısı Dilara Tambova Esgazete'nin canlı yayın konuğu oldu.

DSP'nin yapacağı olağan kurultayı, ülkenin sorunları, DSP'li Mihalıççık Belediyesi'nin çalışmaları ve Eskişehirspor hakkında görüşlerini dile getirdi.

15 Aralık'ta partisinin olağan kurultayının yapılacağını belirten Tambova şunları söyledi:

" İlçelerde kongrelerimiz yapıldı devam ediyor, il kongremizde yapılacak. Kolay bir süreç değil, örgütleri diri tutmak. Uzun süreden beri iktidardan uzak durmanın zorlukları var. Bizden başka bir parti böyle ayakta duramazdı. Bu süreci tamamlayıp 15 Aralık'ta kurultayı gerçekleştireceğiz.

Ben partinin her aşamasında görev yaptım. Ama örgütlerde il ilçe başkanlığı çok zordur. Kendi adıma başararak geldim. 2011'den beri PM üyesiyim. 8 yıldır genel başkan yardımcılığı yaptım. Bundan sonraki hedef genel başkanlık olmalı alabilir. İleriye bakmayı tercih eden birisiyim. Örgütlerde ve genel merkezimizde bana bir teveccühü var. Olmaz diye bir şey yok. Belki DSP'nin Eskişehir'de ikinci bir genel başkanı olabilir

Eskişehirspor'un şehrin bir markası olduğunu ve sorununu yakından takip ettiğini belirten DSP Genel Başkan yardımcısı Dilara Tambova, güvenilir bir yönetim ile sorunun çözülebileceğini belirterek, "Eskişehirspor'a başkan olur musunuz" sorusuna, "Hiç bir zaman zorluktan kaçmadım, hep mücadele ettim. Eskişehirspor içinde mücadele ederim" diye yanıt verdi.

Editör: TE Bilişim