Saadet Partisi Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen genişletilmiş divan toplantısında konuşan Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bekir Gündoğmuş, iktidarın uygulamalarını eleştirerek, tek kişililik iktidar görüntüsüyle karşı karşıya olduklarını söyledi.

Cuma günü Elazığ ve Malatya illerinde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralanan vatandaşlara da acil şifa dileğinde bulunan Gündoğmuş “Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu, imar düzenlemelerinin, kentsel iyileştirmelerin, yapılanmaların bu gerçeğe göre yapılması gerektiğini biz daha ne kadar konuşacağız. Ne zaman ibret alacağız, ders alacağız bu yaşananlardan” dedi.

Acil toplanma alanlarının ilişkin verilerinin dahi “ne kadar vurdumduymaz” bir idareyle karşı karşıya olunduğunun ispat etmeye yettiğini belirten Gündoğmuş, ülkeyi sokakta bulmadıklarını ve inançları gereği yaşadıkları toplumda iyinin, doğrunun, faydalı olanın hakim olması için canla başla çalışmayı görev olarak gördüklerini ifade etti.

Ülke ekonomisi başta olmak üzere dış ve iç politikada çok büyük gelişmeler yaşandığına da dikkat çeken Genel İdare Kurulu Üyesi Bekir Gündoğmuş “Bu yoğun gündeme rağmen kafasına göre hareket eden, ben yaptım oldu anlayışından bir türlü vazgeçmeyen tek kişilik bir iktidar ülkeyi yönetmekte. Ekonomi alanında krizin varlığını bile kabullenmeyen iktidar, mesele asgari ücrete gelince 2 bin 324 lirayı ancak lütfedebildi. Bunu da müjde verme gafletinde bulundular” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim