CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir’in Beylikova ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde Belediye Başkan Adayı Tolga Savaş ve ilçe yöneticileriyle birlikte ilçe pazarını ziyaret ederek, kahvehanelerde yurttaşları dinledi. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek isteyen heyet, Beylikova için projelerini anlattı.

Beylikova’da gündemin işsizlik ve hayat pahalılığı olduğunu söyleyen Çakırözer, “Türkiye’nin bir beka sorunu varsa o da işsizlik ve hayat pahalılığı. 31 Mart’ta Beylikova’dan başlatacağımız dalga ile Türkiye’nin dört bir yanında baharı getirecek. Eskişehir gibi bir Türkiye yaratacağız. Beylikova’mızda Tepebaşımız, Odunpazarımız gibi hizmet alacak” dedi.

PAZARI GEZDİLER, KAHVENELERDE YURTTAŞI DİNLEDİLER

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Eskişehir’in Beylikova ilçesine çeşitli ziyaretlerde bulundu. Beylikova Belediye Başkan Adayı Tolga Savaş, Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile ilçe pazarını dolaşan Çakırözer, pazarda ve kahvehanelerde bölge esnafı ve bölge halkını dinledi, yerel seçimlerde destek istedi.

BEYLİKOVAMIZ DA TEPEBAŞIMIZ, ODUNPAZARIMIZ GİBİ HİZMET ALACAK

Beylikova’da pazarda, kahvelerde vatandaşın gündeminin hayat pahalılığı ve işsizlik olduğunu söyleyen Çakırözer, “Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Beylikova’mızda da emekli, emekçi, memur, çiftçi geçinemiyor. Hem pazarcı hem de pazara çıkan yurttaş perişan durumda. Vatandaş filesini dolduramadan evine dönüyor. Bizler hem Beylikovamızda hem de Türkiye’nin dört bir yanında Martın sonunda baharı getireceğiz. Yurttaşlarının mutlu, huzurlu ve refah içinde yaşadığı bir toplumu Beylikova’dan başlatacağız. Eskişehir gibi bir Türkiye yaratacağız ” dedi.

TÜRKİYE’NİN BİR BEKA SORUNU VARSA O DA İŞSİZLİK

Beylikova’daki çiftçilikle uğraşan gençlerle karşılaşan Çakırözer, “Çiftçilerimiz tarlalarını ürünlerini ekmeden bırakmak zorunda kalırken, gençlerin çiftçilik yaptığını görmek çok güzel. Genç çiftçilerin sayılarının daha da artması gerekiyor. Türkiye’nin, Beylikova’nın bir beka sorunu varsa o da işsizlik. Beylikova’da da, ülkemizin genelinde de gençlerimiz işsiz. Her 4 gencimizden biri işsiz. 7 buçuk milyon yurttaş evine aş götüremiyor. Her şehirde yüzler, binler iş kuyruğunda! Gençler üretimi eline alırsa, tarlalara koşarsa, tüm ilçe refaha kavuşur, kalkınır” dedi. Gençlerin taleplerini dinleyen Çakırözer, futbol sahası için Beylikova Belediye Başkan adayı Tolga Savaş’tan gençler adına söz aldı.

ESKİŞEHİR GİBİ BİR ÖRNEĞİMİZ VAR

Kahvehaneleri de tek tek ziyaret eden Çakırözer, “Genci, yaşlısı, kadını, erkeği refah içinde yaşayan bir toplumu hep birlikte getireceğiz. Türkiye’nin Eskişehir’i, Eskişehir gibi bir örneği var. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen, Belediye Başkan adayımız Tolga Savaş, hep birlikte Eskişehir gibi bir Beylikova, Eskişehir gibi bir Türkiye’yi kuracağız” dedi.

Editör: TE Bilişim