Ak Parti Odunpazarı ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu haftalık mahalle ziyaretlerinde bu hafta İl Başkanı M.Dündar Ünlü, Milletvekili Ülker Can , Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve  ilçe yönetim kurulu üyeleri ile  Karapınar mahallesini ziyaret ettiler.

Odunpazarı ilçe başkanlığı görevine geldiği günden bu yana mahalle çalışmalarına büyük önem vereceğini belirten ilçe başkanı Volkan Doğan ve Yönetimi önümüzdeki günlerde de mahalle  ziyaretlerine devam edeceklerini belirttiler.

 

Karapınar mahalle muhtarı ile istişarelerde bulunan İl Başkanı M.Dündar Ünlü, AK Parti Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve ilçe  teşkilatı mahalle sakinlerinin karşılaştıkları sorunları tek tek dinleyerek çözüm yolu bulmaya çalıştılar.

Bölgede yeni yerleşime açılan  1100 dairelik Toki Karapınar konutlarında incelemelerde bulunan Ak Parti teşkilatı site yönetimi ve konut sakinleriyle de bir araya gelerek mevcut olan eksikliklerin ivedilik ile giderilmesi için çalışmaların başlayacağını belirttiler.

İl Başkanı M Dündar Ünlü ‘ Karapınar toki konutlarındaki eksikliklerin bir an önce giderilmesi için çalışarak bu konunun takipçisi olacağını vurguladı.

Ak Parti Milletvekili Ülker Can ‘Site yöneticisi ve şantiye şefleriyle yapmış olduğu görüşmeler den sonra konuyla yakından ilgilendiklerini belirterek mahalle sakinlerinin karşılaştıkları sıkıntıların giderilmesi için mütaahit  firmanın ve site yönetiminin takipçisi olacaklarını belirterek konuyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

 

Editör: TE Bilişim