Saadet Partisi Tepebaşı İlçesi yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Arslan, iktidarın bugüne kadar çok israflar yaptığını ve vatandaşın ödediği vergileri çarçur ettiğini söyledi.

Yapılan israfların artık memleket sınırlarını aştığını öne süren SP Tepebaşı ilçe yönetim kurulu üyesi Arslan, “Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Suriye’de El/bab, Azez ve Afrin’de fakülte kurulmasına karar verilmiş ve 360 öğrencide bu fakültelere yerleştirilmiştir. Cumhurbaşkanımızda güvenli bölgede Suriyelere 200, 250 metre kare evler, şöyle 100, 150 metrekarede bahçeli olsun eksinler biçsinler Avrupalılar yardım etsinler, eğer yardım yapmazlarsa biz Türkiye olarak yapacağız diyor” dedi.

Memlekette bir çok insanın aç ve açıkta olduğunu belirten Arslan, “Ev kirasını ödeyemediği için sokağa atılan çocuk çocuk parklarda yatan aileler varken Suriye’de evler yapmak vicdanlara sığmaz. Eğer ilada Suriye’de evler, üniversiteler, bağlar bahçeler yapmak istiyorsanız kendi servetinizden yapın. Milletten toplandığınız vergileri bu millete harcayın” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim