TÜMSİAD Sanayici ve İş Adamları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti il Başkanı Zihni Çalışkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti il Başkanı Çalışkan TÜMSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehir Tümsiad Başkanı Ali Engiz, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, birlik,  beraberliğin, milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yaptı. Eskişehir ve ülke sorunlarının konuşulduğu ziyarette STK'ların önemine de değinilerek, milli konularda siyasi görüşün önemli olmadığı birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesinin gerektiğinin altı çizildi. Engiz, “Eskişehir ve Ülke sorunları ile ilgili yakından ilgilendiklerini ve Eskişehir için Ekonomik olarak üretim ve istihdam için çalıyoruz” dedi.

"BİZİM İÇİN ÖNCELİK İNSANDIR"                                  

Ak Parti İl Başkanı Çalışkan, Tümsiad 'ın yaptığı çalışmaları takip ettiklerini ve şehrin ekonomisine katkı sağladığını bildiklerini belirterek, “Eskişehir'e katkı sağlayabilecek herkesi de yanlarında görmek istediklerini ve bunun için çalışmalar yaptıklarını anlatarak, Hangi siyasi görüşten olursa olsun bizim için öncelik insandır.Bu düstur ile hareket ediyor halkımızın sorunlarını,taleplerini bire bir dinliyoruz.Buraya gelen herkese kapımız açık.Herkesi kapıda karşılıyor, kapıya kadar yolcu ediyoruz. Olması gereken budur"şeklinde konuştu.

Ziyarette TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Engiz, Başkan Çalışkan'a 16 Büyük Türk Devletinin para üzerine basılı sembolik bayraklarını hediye etti. Ziyarete Tümsiad yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Editör: TE Bilişim