Seçim sürecine giren İYİ Parti’de Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna ve Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail Türk düzenledikleri basın toplantısında adaylıklarını açıkladılar.

Tepebaşı İlçe Başkanı ve yeniden aday olan  İsmail Türk yaptığı konuşmada, göreve geldikleri  günden bu güne kadar parti içerisinde birlik ve beraberliği ilke edindiklerini belirterek, “Bir yönetim anlayışı ile hareket ettik, biliyoruz ki güçlü bir yapı: karşılıklı anlayış, hoşgörü, tüm üyelerimizi kucaklayarak  oluşacaktır. İYİ Parti’nin hedefi iktidar olmaktır, bu sebeple Tepebaşı ilçe yönetiminin de üzerine düşecek  görevleri biliyoruz  ve  yapmaya muktedir olduğumuzun da farkındayız” dedi .    

15/ 02 /2020 de yapılacak olan Eskişehir İyi parti Tepebaşı  ilçe kongresinde Tepebaşı ilçe başkanlığına  aday olduğunu vurgulayan Türk, delegelerin  oylarına talip olduğunu söyledi.

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, başkanlığa yeniden aday olduğunu belirterek, hem Genel Merkez, hem de İl Teşkilatı ile uyumlu ve paralel çalışmalar sonucunda ve bir ekip anlayışı çerçevesinde, kısa sürede sistematik bir çalışma içerine girdiklerini ve bunu saha çalışmaları ile devam ettirdiklerini söyledi.

Eskişehir İl Başkanlığı,Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Başkanlıkları ile birlikte ve uyum içerisinde,Termik Santral,Hızlı Tren Projesi ve değişik alanlarda konferanslar gerçekleştirmek gibi bir çok etkinliklerle, çalıştıklarını vurgulayan Tuna, “Eskişehirli hemşerilerimizin bilinçlenmesine,hem de partimizin taban canlılığına katkı sağladık. Partimizin üye sayısının artırılması yolunda yoğun bir çaba içine girdik. Mahallelerimizde ve semt pazarlarında stantlar açarak hem partimizin görünürlüğüne katkı sağladık, hem partimize ciddi sayıda yeni üyeler kazandırdık. Yönetime geldiğimizden bu güne 5 ay gibi bir süre içinde üye sayımızı %60 oranında artırmış bulunmaktayız.Hedefimiz görev süremiz boyunca,10 000 üye sayısına ulaşmaktır” dedi.

16 Şubat Tarihinde İlçe kongresi yapılacağını vurgulayan Tuna, “Kongremizin üyelerimizle, delegelerimizle ve aday arkadaşlarımızla el ele, gönül gönüle toy tadında bir kongre arzulamaktayız. Partimizi Eskişehir’de en yüksek seviyeye çıkarmak için üyelerimiz ve delege arkadaşlarımızla tüm gücümüzle ve hep birlikte çalışacağız.Bunun için azmimiz ve heyecanımız son derece yüksektir. Bu duygularla 16 Şubat 2020 Tarihinde yapılacak olan İYİ Parti’mizin Odunpazarı İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklamaktan onur duyarım” şeklinde konuştu

                                                                                                                                                          

Editör: TE Bilişim