MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak; ABD'nin yaptırım açıklamalarını ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İslam’ı hedef alan sözlerini çok ağır sözlerle eleştirdi.

Batının kaos-karmaşa ve akan kandan beslendiğini vurgulayan MHP’li Sazak, sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Kendi topraklarının dışında; kapital olarak gördüğü her toprağı her milleti, insan hakları/demokrasi çığlıklarıyla perdeleyerek sömüren, kaos karmaşa çıkararak, akan kandan- gözyaşından beslenen sözde “medeni” Batı! Birinizin kestiği, birinizin yediği diğerine "hani bana" diyerek döngüye yeniden başlayıp besi alanına çevirdiğiniz Dünya’dan yeterince semirdiğiniz saikiyle; sizi insan olmaya davet ediyoruz! Tarihi örnekleriyle; yönetimimiz altında yaşadığınız sürece dininize geleneğinize örfünüze dokunulmadığını hatta birbirinizin zulmünden Türk'e sığındığınızı, Türk'ün varlığının insan olmayı öğrenmenize yardımcı olacağını ve Dünya nizamının Türk'le yeniden kurulacağını hatırlatmak isteriz.”

Editör: TE Bilişim