Demokrat Pati Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, dolar ve Euro’nun tavan yaptığını belirterek  önümüzdeki aylarda Türkiye’yi çok ciddi kriz beklediğini söyledi.

Seçimlerin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen ‘İstanbul’da 13 bin fark var, fark yok’ kavgalarının hala devam ettiğini belirten Özcan, “ 2 hafta geçmesine rağmen hala çözüme ulaştırılmamış olup İstanbul’u gergin hale getirenlere sesleniyoruz. Bir an önce oyları sayın” dedi.

Dolar ve Eur’nun tavan yaptığını ifade eden Özcan şunları söyledi:

“Arabası olan traktörü olan çiftçimize köylülerimize insanlarımıza sabırlar diliyorum.  Maalesef ki bu fiyatlarla çiftçinin tarım yapması kamyoncunun marşa basması mümkün görünmemektedir.  Türkiye’yi  hep birlikte yaşayacağız çok ciddi bir kriz beklemektedir.  Şu şartlarda dolar ve Euro’nun bu kadar yüksek olduğu şartlarda ticaret yapan sanayiyle uğraşan tüm dostlarımıza kolaylıklar diliyoruz.

Seçimi kazanan başkanları kutlarım

Eskişehir’de bir seçim atlattık. Seçimlerin hayırlar getirmesini diliyorum. Kazanan belediye başkanlarını, Eskişehir’de de tüm belediye başkanlarını tebrik ediyorum. İnşallah 5 yılda işleri sadece vatana millete memlekete hizmet olur. DP olarak biz de iyi yapılan her şeye iyi, yanlış yapılan işlerde karşısında olacağımızı bir kez daha söylüyoruz.

Bu bir hizmet yarışıdır. DP, Türkiye’de 21 adet belediye kazanmış,  DP de bu hizmet kervanının içinde olmaya devam edecektir.”

Editör: TE Bilişim