Ülkü Evleri Eskişehir Mütevelli Heyeti Atışkan Otel’de yemek düzenledi.

 

Düzenlenen istişare, tanıtım ve değerlendirme toplantısı geniş katılımlı biçimde gerçekleşti.

İstişare yemeğine Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı İbrahim Bal, Türkav Başkanı Hasan Sezer, aralarında, Sanayici, Eğitimci, Esnaf, Mühendis, Siyasetçi, Mimar, Müteahhit’den oluşan Mütevelli Heyeti üyeleri, Ülkü Evlerinde kalan öğrenciler, STK yöneticileri, Ülkü Ocakları yöneticileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

 

Program Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan’ın ve Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı İbrahim Bal’ın Ülkü Evleri hakkında bilgilendirme içerikli konuşmaları ile başladı. Mütevelli heyetinin tanıtımı ile devam etti.

 

Ülkü Evleri Mütevelli heyeti davetlilere kuruluştan bugüne Ülkü Evleri bazlı hazırlamış oldukları sunumu gerçekleştirildi. Ülkü Evlerinin özellikleri ve fotoğrafları aktarıldı.

Sunumda ana fikir “Gelin el ele verelim tek çatı altında Hilal’e varalım” sözü sloganı ise Açılacak Ülkü Evleri, Yetişecek Ülkü Devleri” oldu.

 

Yemekte, Ülkücü teşkilat üyeleri Türk Yurdu fikrini, Ücretsiz kurslar, Ülkü Evlerinde kalan öğrencilere sahip çıkılması gerektiği, Ülkü Evleri sayısının artarak daha fazla öğrencinin istifade etmesi gerektiği ve Ülkü Evlerinin artması için katkıda bulunmanın herkes için bir görev olduğu vurgulandı.

MHP İl Eski Başkanı Kadir Diker Peygamber Efendimiz (sav) in hadis ve sünnetlerinden örnekler verdi. Güven duygusundan bahsetti. Program Kadir Diker’in yemek duası ve toplu fotoğraf çekimi ie son buldu.

Haber: Hüseyin Güven

Editör: TE Bilişim