Eskişehir Ülkü Ocakları ‘Yarım asrın müşahidi Ülkü Ocakları’ konseri düzenledi.

Porsuk kapalı spor salonunda düzenlenen konser tüm şehitlerin, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Konser, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy’un açılış konuşması, akabinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı genel Başkan yardımcısı Sinan Gökhan Yavuz’un konuşmaları ile devam etti.

(ESKÜLTÜRDER) Eskişehir Kültür Derneği Başkanı İsa Canseven ve Mehter takımı icrası ve coşkun nağmeleri tüm salonda yankı buldu. Porsuk spor salonunu dolduran binlerce kişi mehter takımına hep bir ağızdan eşlik etti.

Program sevilen sanatçı Burçe Bozkurt’un birbirinden güzel eserlerini seslendirmesi ile devam etti.

Programda son olarak sahneye çıkan ünlü sanatçı Ali Kınık sevilen parçaları ile salondakilerin coşkusuna coşku kattı.

Eskişehir Porsuk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen konsere, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan yardımcısı Sinan Gökhan Yavuz, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, Eskişehir Ülkü Ocakları İlçe, taşra teşkilatları, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç ve yönetimi, Uşak Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Selçuk Bozkurt ve yönetimi, Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Cem Karakuş ve yönetimi, Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı tüm sendika başkanları ve yöneticileri, Eskişehir Türkav Başkanı Hasan Sezer, MHP Odunpazarı meclis üyesi Mustafa Ünal, MHP Tepebaşı meclis üyesi Eyüp Yılmaz, Ülkücü Şehit aileleri, taş medreseliler, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar ve yöneticileri, MHP Eskişehir Kadın kolları, Esmiad başkanı Şamil Seyhan ve yönetimi, Eskişehir Ülkü Ocakları eski başkanları, MHP’li eski belediye başkanları ve adayları, milletvekili adaylarından Kayıhan Çağlar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti..

Açık artırma temsili olarak Ülkücü Şehit Yusuf İmamoğlu’nun şehit edildiğinde cebinden çıkan 35 kuruş ile başladı. Açık artırmada birbirinden güzel hediyeler sahiplerine takdim edildi. Açık artırmada en yüksek bağışı yapan Çifteler Belediye başkanı Kadir Bıyık hediyesini Eğitim ve Kültür Vakfı genel Başkan yardımcısı Sinan Gökhan Yavuz’un elinden aldı. Diğer hediyeleri MHP Eskişehir İl Başkanı, MHP Bilecik İl Başkanı, Kütahya, Uşak ve Bilecik Ülkü Ocak başkanları takdim etti.

Konser, tüm teşkilatın toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.          

Editör: TE Bilişim