CHP Tepebaşı İlçe seçiminde başkan olan Atilay Dalgıç ve ekibine  CHP PM üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer hayırlı olsun ziyaretinde bulunup kutladı.

 “Şimdiye kadar nasıl bir mücadele sergilediysek bundan sonra daha fazlasını yapmalıyız” diyen Usluer, “ Örgütlerimiz hep birlikte, omuz omuza mücadele verecek ve bizler de bu mücadelenin her anında sizlerle birlikte olacağız. Benim umudum ve inancım tam, Eskişehir yine tüm Türkiye’ye örnek olacak. Bu süreçte hepimize çok görev düşüyor. Sizler bu partinin ilçelerdeki görünen yüzüsünüz, vatandaş sizi bilecek. Bu anlamıyla bulunduğunuz konum çok önemli. Biz milletvekilleri sizlerin gözlemlerini, taleplerini, tespitlerini meclise taşıyacak genel bir muhalefet için çalışacağız. Ne zaman nerde destek isterseniz ben buradayım. Tepebaşı sizlere emanet” dedi.

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç da merkez ilçelerin aslında bir bütünün parçaları olduğunu, yaşadığı semtin bir bölümün Tepebaşı’na bir bölümünün Odunpazarı’na bağlı olduğunu söyledi. Dalgıç, “Bu bölünmüşlük kağıt üstünde bir bölünmüşlüktür. Biz bu partinin ilçe başkanları olarak birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

Usluer’in ziyareti sırasında Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt ve CHP meclis üyeleri de Dalgıç ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Meclis üyeleri ve Başkan Kurt ile de ülke ve Eskişehir gündemi üzerine konuşan Usluer, yapılacak çok işler olduğunu ve mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi. ​

Editör: TE Bilişim