CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığının davetlisi olarak İzmir'e giden CHP PM üyesi ve Eskişehir milletvekili Prof.Dr.Gaye Usluer, ilçe örgütünün düzenlediği çocuk istismarı konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Çocuk istismarı konusunda çarpıcı bilgiler veren Usluer, eğitim alanının Ensar Vakfı benzeri vakıflara bırakılmasıyla istismardaki artış arasındaki paralelliğe dikkat çekti.


Milletvekili Usluer, konuşmasının ardından akşam konferansın ev sahibi CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Dr.Ülkümen Rodoplu ve İzmir halkı ile İzmir Kordon'da laiklik zinciri oluşturdu.


İzmir'de birçok ziyarette bulunan Usluer CHP İl Başkanı Alaaddin Yüksel'i ziyaret etti ve il kadın kolları ile gençlik kollarıyla buluştu.


Usluer ayrıca Karşıyaka ilçe Başkanı Uğur Yıldırım ile Karşıyaka'lı Şehit Üsteğmen İsmail Cazgır'ın 40 duasına katıldı. Usluer şehidimizin evinin olduğu sokağın adını " Şehit Üsteğmen İsmail Cazgır " olarak değiştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür etti.

 
Editör: TE Bilişim