Saadet Partisi Kadın Kolları  olarak Özgecan Aslan olmak üzere cinayete şiddete istismara maruz kalan tüm insanlar adına bulunduklarını vurgulanarak şiddet olaylarını telin ettiklerini ifade ettiler.
Zulme uğrayan tüm insanlarının mekanlarının cennet, makamlarının şehitler derecesinde olmasını dileyen SP Eskişehir Kadın Kolları Planlanma ve Koordinasyon Başkanı Nesrin Çobanoğlu, “Bugün toplumumuzda küresel şiddet, kişisel nefret, savaş, terör, güvensizlik, parçalanan aileler, intiharlar, fert ve cemiyetin bozulması ve ahlaki çöküntü gibi insanlık krizleri yaşanmaktadır. Karıncayı bile incitmeyen, zavallıya, düşküne, acize yardım etmeyi kendisine düstur edinmiş bir millet, vahşice insan öldüren bir topluma nasıl dönüştü” diye sordu.
Sadece kadına değil insana, çevreye, hayvana, eşyaya kastede her düşüncenin zalim getireceğini kaydeden Çobanoğlu, “Aile yapısını diri ve dinamik tutan toplumlar tüm zor şartlara rağmen zulmün ve şiddetin önüne geçişler ve öz benliklerini yitirmemişlerdir.  Yaşanan şiddet olaylarının önlenmesi, kendi değerlerini ve milli kavramlarını merkeze alan bir hayat modeli planlamak ve aileyi buna göre şekillendirmek ile mümkündür. Bizler SP Kadın Kolları olarak; sadece kadına değil insana, çevreye, hayvana ve eşyaya yönelik her türlü şiddetin karşısındayız. Hak ve adalet merkezli, şefkat ve merhamet ile kuşatılmış yeni ve adil bir dünyaya inanıyoruz” diye konuştu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim