Demokrat Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Şükrü Ketenci, Türkiye’nin yönetilemediğini belirterek “Demokrat Parti acilen iktidara gelmeli” dedi.

Ülke gündeminde pahalılık ve ekonomi sıkıntısı hat safhada olduğunu ifade eden Ketenci,” Doğalgaz faturaları karşısında halk ne yapacağını bilmiyor. Kullanamayacağımız doğalgazı alacağımıza dair anlaşma yapıldı. Depolayacak yerimiz olmadığı için faturalara yansıyor. Türkiye üretmemeye dayalı ekonomiyle yolun sonuna geldi. Son 20 senede 80 senede yaptığımızın 40 katı gerisine gitmişiz. Halk doğalgaz elektrik faturasını ödeyemez durumda” dedi.

Cumhurbaşkanlığı makamının siyaset yapma makamı olmadığını belirten Kenitci,”Vatandaşım derdini çözmek için oturulması gereken bir makamdır. Geçen haberlerde gördük, ısınmak için hastaneye giren yaşlı amca güvenlik görevlilerin zoruyla çıkarıldı. Seçimden önce ‘Millet Kahveleri’ diye vaatte bulundular. Bedava kek yiyip ısınacaklar diye. Şimdi o Millet Kahvelerine ne oldu? Türkiye yönetilemiyor. Bu nedenle Demokrat parti acilen iktidara gelmeli” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim