CHP'nin seçimlerin yenilenmesi kararanın ardından başlattığı İstanbul seferberliği sürüyor. Milletvekilleri ve belediye başkanları İstanbul'un mahallelerinde 23 Haziran İstanbul seçimlerini anlatıyor. Eskişehir Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ile birlikte Kartal esnafını ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, "Bu artık bir vicdan seçimi. Hakkı alınmış bir belediye başkanının hakkının iadesi seçimi bu." dedi.

CHP'nin İstanbul'un tüm ilçelerindeki demokrasi mesaisi sürüyor. Hem milletvekilleri hem belediye başkanları 39 ilçede sokak sokak 23 Haziran seçimlerini anlatıyor.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de bu kapsamda Eskişehir Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı  ile birlikte Kartal esnafını ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinde İstanbul'a yapılan haksızlığın giderilmesi için destek istedi.

Çakırözer ziyaretlerinde, "Hepimizin farklılıkları var. Ama burada da bir haksızlık var. Bu seçim artık bir vicdan seçimi. Hakkı alınmış bir belediye başkanının hakkının iadesi seçimi bu. Bu sorunu hep birlikte aşacağız. Tüm İstanbul'un vicdan muhasebesi yapmasını istiyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim