AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır Eserkaya ile DSP’yi ziyaret etti. DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova ile istişarelerde bulunan ve seçimde başarılar dileyen Doğan, Tambova’ya Atatürk resmi hediye etti.

 

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Demokratik Sol Parti’yi de ziyaret etti. Ziyarette DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova tarafından karşılanan Doğan, Tambova ve parti yöneticilerine seçimlerde başarılar dilerken, 31 Mart yerel seçiminin Odunpazarı’nda, Eskişehir’de ve ülkemizde de hayırlara vesile olmasını diledi. 

DSP’li dostlarımızla bir araya geldik

Doğan, “İdeolojilerine olan bağlılıklarını ve kararlılıklarını her zaman önemsediğim Demokrat Sol Partili dostlarımla bir araya gelmekten son derece mutlu oldum” dedi. DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova da, Doğan’ın nazik ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, seçimlerde kendisine de başarılar dilediklerini belirtti.

Atatürk resmi hediye etti

Ziyarette Tambova ve Doğan, Odunpazarı ve Eskişehir ile ilgili de istişarelerde bulundu. Volkan Doğan ziyaretin anısına DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova’ya Atatürk resmi hediye etti.

Editör: TE Bilişim