Ak Parti tanıtım medya başkanlığından gönderilen basın bülteni şöyle;

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın girişimleriyle, Odunpazarı’nda belediyenin yıllardır ihmal ettiği mahallelere, Valilik YİKOB tarafından kilit taş döşenmesine devam ediyor. Sultandere'nin ardından Kanlıpınar'da da çalışmalar başladı. Kanlıpınarlıların sevincine ortak olan Volkan Doğan ekiplerle kilit taşı döşedi. Doğan, "5 yıldır süren mağduriyetler 1 Nisan'dan itibaren son bulacak. Hiçbir hemşerimizden de asfalt parası alınmayacak" dedi.

 Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan'ın da girişimleri sonrasında, İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla, Odunpazarı'nda ihmal edilen mahallelerde Valilik YİKOB tarafından başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Sultandere Mahallesi'ndeki çalışmaların ardından Kanlıpınar Mahallesi'nde başlayan çalışmalar da mahallede sevinçle karşılandı. Volkan Doğan da çalışmalara katıldı, vatandaşların sevincine ortak olup ekiplerle birlikte kilit taşı döşedi.

KANLIPINAR DA KİLİT TAŞINA KAVUŞTU

Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Volkan Doğan, “Sultandere Mahallemizde başlayan kilit taşı çalışmaları şimdi Kanlıpınar Mahallemizde 

de devam ediyor. Kanlıpınarlı hemşerilerimiz de Odunpazarı'nın birçok mahallesi gibi 5 yıldır mağdur durumdalar. Bu 5 yıllık süre içinde ilçe başkanlığımızda vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve taleplerini Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a biz de ilettik. Ama mahallelerimizi ihmal ettiler, mağdur ettiler. İçişleri Bakanlığımızın devreye girmesi için çabalarımız sonuç verdi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Valiliğimize, Milletvekillerimize tekrar çok teşekkür ediyoruz. Sultandere ve Kanlıpınar bir başlangıç.  Kireç’te, Kümele’de, Kravdan’da, Akpınar’da ve Karapazar’da da toplam 31 bin metrekare kilit taşımız, Bakanlığımız ve Valiliğimiz kanalıyla döşenecek" dedi.

HİÇBİR MAHALLE MAĞDUR EDİLMEYECEK

Doğan, "Sadece bu 7 mahallemize değil, tüm mahallelerimize hizmetler eşit şekilde gidecek. 1 Nisan'dan itibaren ihmal edilmiş tüm mahallelerimiz artık mağdur edilmeyecek, çamurdan kurtarılacak. Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı adayı olarak söz veriyorum" diye konuştu.

HİÇ KİMSEDEN  HAKSIZ YERE 1 LİRA DAHİ  ALINMAYACAK

​Doğan, “5 yıllık sürede tüm hemşerilerimiz sadece bu şekilde değil, haksız ve en yüksek bedellerle alınan asfalt ve kaldırım paraları ile de mağdur edildiler. 1 Nisan'dan itibaren hiçbir Odunpazarlı hemşehrimiz asfalt ve kaldırım parası ödemeyecek. Haksız yere hiçbir vatandaşımızdan 1 lira dahi alınmayacak" dedi.

HAKSIZ YERE ALINAN ASFALT PARALARI İADE EDİLECEK

Doğan ayrıca, asfalt paraları ile ilgili sözünü tekrarlayarak, "2014-2019 yılları arasında haksız şekilde Odunpazarı Belediyesi'nde tahakkuk ettirilen asfalt paralarını da, bize bu görev verildiğinde, Allah'ın izniyle Tüm hemşehrilerimize iade edeceğiz" diye ekledi.

Editör: TE Bilişim