Konuyla ilgili Ak Parti Tanıtım Medya başkanlığından gönderilen bülten şöyle;

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın girişimleriyle, Odunpazarı’nda belediyenin yıllardır ihmal ettiği mahallelere, Valilik tarafından kilit taş döşenmesine başlandı. Volkan Doğan, “5 yıllık zaman zarfında Odunpazarı Belediyesi’ne bu sıkıntılar iletildi, biz de ilçe başkanlığımızda Belediye Başkanı Kazım Kurt’a bu sorunları ilettik. Ancak birçok mahallemiz ihmal edildi, mağdur edildi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Valiliğimize, Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu daha bir başlangıç. Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı adayı olarak söz veriyoruz. İnşallah,  1 Nisan’dan itibaren Odunpazarı’nın tüm sokakları pırıl pırıl olacak ve vatandaşlarımızın hiçbirinden asfalt ve kaldırım parası alınmayacak” dedi.

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediyesi’nin 5 yıldır ilgilenmediği Sultandere Mahallesi’nde İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla Valilik tarafından başlatılan kilit taş döşeme çalışmalarında vatandaşlarla bir araya geldi. Sultandere Mahallesi Muhtarı Cevdet Balcı ve mahalle sakinleri yaşadıkları sevinci, yıllardır Odunpazarı Belediyesi’nin yapmadığı bu çalışmaların Valilik tarafından gerçekleştirilmesi için çaba gösteren Volkan Doğan ile paylaştı.

BELEDİYEYE HER TÜRLÜ SÖYLEDİK, CEVAP ALAMADIK

Sultandere Mahallesi Muhtarı Cevdet Balcı, yaptığı konuşmada, “Sokaklarımızın hali ortada. Muhtar olduğumdan beri Odunpazarı Belediyemize sözlü ve yazılı olarak, her türlü dilekçemizi verdik. Ama cevap ve netice alamadık. Geçen sene konuyu Bakanlığa kadar taşıdık. O dönem AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı olan sayın Volkan Doğan da bizi yalnız bırakmadı ve bu işi takip etti.  Valilik kararıyla şimdi çalışma başlatıldı. Volkan Bey’in çok büyük katkıları oldu, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

SULTANDERE KİLİT TAŞ İLE BULUŞTU

Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, “Sultandere Mahallemiz için bugün önemli bir gün. 5 bin 600 metrekarelik kilittaşımızSultandere ile buluşuyor.  Sultandere’nin sokaklarının her biri birbirinden zor durumda. Ne bir asfalt, ne bir kaldırım var. Vatandaşlarımız büyük zorluk yaşıyor. İnanın ayakkabı ile yürümekte zorluk çekiyoruz. Çocuklarımızın bu şartlarda bulunması bizi uzun zamandır üzüyordu” dedi.

MAHALLELER 5 YILDIR İHMAL EDİLDİ

Doğan ayrıca, “5 yıllık zaman zarfında muhtarımız Odunpazarı Belediyesi’ne bu sıkıntıları iletmiş, biz de ilçe başkanlığımızda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a bu sorunları iletmiştik. Ancak birçok mahallemizle birlikte Sultandere Mahallesi de ihmal edildi, mağdur edildi. Muhtarımla birlikte ne yapabileceğimizi istişare ettik. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Valiliğimize, Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Sadece Sultandere’de değil, Kireç’te, Kümele’de, Kanlıpınar’da, Kravdan’da, Akpınar’da ve Karapazar’da toplam 31 bin metrekare kilit taşımız, Bakanlığımız ve Valiliğimiz kanalıyla getirilmesini sağladık” diye konuştu.

ODUNPAZARI’NIN SOKAKLARI ÇAMURDAN KURTULACAK

Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette bu yeterli olmayacaktır. Ama burada 6 sokağımızın tamamını çamurdan kurtarıyoruz. Odunpazarı’nın sokakları çamurdan kurtulacak. Bu daha bir başlangıç. Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı adayı olarak bir söz veriyoruz.”,

SOKAKLAR YAPILACAK, VATANDAŞTAN PARA ALINMAYACAK

Doğan, “İnşallah,  1 Nisan’dan itibaren Odunpazarı’nın tüm sokakları pırıl pırıl olacak ve vatandaşlarımızın hiçbirinden asfalt ve kaldırım parası alınmayacak. Odunpazarı’nda Belediye Meclis Üyesi olduğu dönemde bunun mücadelesini veren bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Odunpazarı’nda haksız uygulamalarla hemşehrilerimize asfalt ve kaldırım paraları tahakkuk ettirildi. 2014-2019 arasında tahakkuk ettirilen bu paraları da inşallah tüm hemşehrilerimize iade edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim