Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın girişimleriyle, Odunpazarı’nda belediyenin yıllardır ihmal ettiği mahallelere, Valilik YİKOB tarafından kilit taş döşenmesine devam ediliyor. Sultandere ve Kanlıpınar’ın ardından Kireç Mahallesi’nde de çalışmalar başladı. Kireç sakinlerinin sevincine de ortak olan Doğan, ekiplerle kilit taşı döşedi. Doğan, “Belediyelerimizin ihmal ettiği hizmetleri hemşehrilerimize götürmeye devam ediyoruz. Bunlar daha başlangıç” dedi.

 

Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan'ın girişimleri sonrasında, İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla, Odunpazarı'nda ihmal edilen mahallelerde Valilik YİKOB tarafından başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Sultandere ve Kanlıpınar mahallelerindeki çalışmalar sonrasında Kireç Mahallesi’nde çalışmalar başladı. Mahallenin yıllardır ihmal edilen yollarına 8 bin 600 metrekare kilit taşı döşenmesinin tamamlandığı, 10 bin metrekare kilit taşının da ilerleyen günlerde döşenmiş olacağı belirtildi.

SULTANDERE VE KANLIPINAR’DAN SONRA KİREÇ DE KAVUŞTU

Kireç Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşların sevincine ortak olan ve ekiplerin kilit taşı döşenmesine bizzat yardım eden Volkan Doğan, “Belediyelerimizin ihmal ettiği hizmetleri hemşehrilerimize götürmeye devam ediyoruz. Sultandere ve Kanlıpınar mahallelerimiz sonrasında şimdi de Kireç Mahallemize kilit taşlı yollarımızı kazandırıp vatandaşlarımızı rahatlattık. Hemşehrilerimizin hak ettiği hizmeti onlara götürmemize yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

    MAĞDUR EDEN DEĞİL, SORUN ÇÖZEN BİR BELEDİYE OLACAK

Doğan, “Kireç Mahallesindeki hemşehrilerimiz de 5 yıldır mağdur durumdalar. Ancak tüm mahallelerimizdeki sıkıntılar 31 Mart sonrasında son bulacak. Mahalleleri ihmal eden, mağdur eden bir Odunpazarı Belediyesi değil, vatandaşın her sorununa koşan, çözüm üreten ve bu çözümleri en kısa sürede bulup uygulayan bir Odunpazarı Belediyesi olacak” dedi.

DİĞER MAHALLELERE DE DÖŞENECEK

Doğan, “İçişleri Bakanlığımızın devreye girmesi için çabalarımız sonuç verdi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve Valiliğimize tekrar teşekkür ediyoruz. Bu mahallelerimiz bir başlangıç. Kümele’de, Kravdan’da, Akpınar’da ve Karapazar’da da yollara Bakanlığımız ve Valiliğimiz kanalıyla kilit taşları döşenecek” dedi. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve ziyaretlerde de bulunan, mahalle sakinlerinin diğer talep ve sorunlarını da dinledi.

Editör: TE Bilişim