Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte çalışmalarına devam ediyor.

Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Abbas Halim Paşa ve Zaferhamit Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakını ve Projelerini anlatan Kadir Bıyık; Her ilçemizde olduğu gibi Çiftelerde de gençlerimiz iş imkanlarının kısıtlı olması sebebiyle şehirlerde yaşamaya başladığını söyledi.

Gençlere iş imkanları sağlayacaklarını belirten Bıyık, “ İlçemizde ki bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda korunması, bakılması amacıyla belediyemiz bünyesinde Huzur Evi’ni kurup faaliyete geçireceğiz, Engelli vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği, üretim ve yönetime katkıda bulunabileceği Engelli Rehabilitasyon Merkezi kuracağız, İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ücretsiz yararlanabileceği ekmek, meyve, sebze vb ana besin maddelerini ücretsiz temin edebilecekleri İhtiyaç Market Yardımlaşma Birimini Kuracağız, Sadece Ramazan aylarında hizmet vermekte olan mevcut Aşevimizle 365 gün boyunca yardıma muhtaç vatandaşlarımıza hizmet verip, ulaşım imkanı bulunmayan yaşlılarımızın yemeklerini evlerine belediye görevlileri ile ulaştıracağız” dedi.

Bıyık, yapamayacakları hiç bir projenin sözünü vermediklerini belirterek, “ Allah nasip eder başkan olduğum an, Çiftelerli hemşehrilerimin huzuru, refahı için elimden geleni yapacağım “ şeklinde sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim