Çakırözer: “Deneyimli büyüklerimizin heyecanına ortak olmak mutluluk verdi”

 CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ankara’da huzurevleri sakinleri arasında gerçekleştirilen Bocce Ligi turnuvasını izledi.

Eskişehir Maide Bolel Huzurevi ile Ümitköy Huzurevi sakinleri arasında gerçekleşen Bocce turnuvasında Eskişehirli huzurevi sakinlerinin heyecanına ortak olan Çakırözer, “Bugün burada deneyimli büyüklerimizin Bocce heyecanına ortak olmak benim için mutluluk verici. Kazananı ve kaybedeniyle çok heyecanlı bir turnuvaydı. Deneyimli büyüklerimiz hepimizin baş tacı” dedi.

BOCCE HEYACANINA ORTAK OLDU

Eskişehir Maide Bolel Huzurevi ile Ümitköy Huzurevi sakinleri Ankara’da Huzurevleri arası Bocce Ligi turnuvasında yarıştı. CHP’li Çakırözer, daha önce huzurevi ziyaretinde aldığı davet ile Bocce Ligi için Ankara’ya gelen Maide Bolel huzurevi sakinleriyle buluşarak, onların Bocce turnuvası heyecanına ortak oldu, ligi huzurevi sakinleriyle birlikte izledi.

KAZANANI VE KAYBEDENİYLE ÇOK HEYECANLI

Ankara’ya gelen Maide Bolel Huzurevi sakinleriyle birlikte Bocce Turnuvasını izleyen Çakırözer, “Huzurevi ziyaretimizde değerli büyüklerimizle birlikti Bocce oynamayı denemiş, onların Bocce oyununu izlemiştim. Ziyaretimde onlar da beni Ankara’da oynanacak turnuvaya davet ettiler. Bugün burada onların heyecanına ortak olmak çok güzel. Onların turnuva boyunca neşeleri ve yüzlerindeki sevinç görülmeye değerdi. Davetleri için tekrar teşekkür ediyorum. Kazananı ve kaybedeniyle çok heyecanlı bir turnuva oldu. Turnuva sonrası Bocce Lig’ine çıkan değerli gruplarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

BAŞIMIZIN TACI

Huzurevi sakinlerinin bocce ile hem spor yaptıklarını hem de eğlendiklerini dile getiren Maide Bolel Huzurevi Müdürü Ali Dertli yaptığı açıklamasında, “Yaşlılarımız başımızın tacı, onların sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatlarını devam ettirebilmeleri için gerekli tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.       

Editör: TE Bilişim