Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayları Utku Çakırözer, Nuray Akçasoy ve Engin Çakmak, Huzur evlerinde büyüklerimizi ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı.

Maide Bolel ve Safiye Gönül Bayar Huzurevi’ni ziyaret eden Utku Çakırözer, Nuray Akçasoy ve Engin Çakmak yaşlıların toplumsal yaşamda değer gören, güvencesi olan ve kanunlar tarafından hakları korunan bireyler haline gelmesini sağlayacak politikaların Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hızla hayata geçirileceğini belirtti.

1 Ocak 2019’dan itibaren en düşük emekli maaşının 1500 tl olacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Nuray Akçasoy Bayramda emeklilere hükümetin 1000 tl ikramiye sözü verip düşük paralar ödemesi gibi değil emeklilere Ramazan ve Kurban bayramında sürekli olarak birer maaş ikramiye verileceğini, emekliler için muayene ve ilaç katılım payları ve fark ücretlerinin kaldırılacağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Engin Çakmak’ta hukuk sisteminde yaşlı hakları konusunda birçok eksikliğin olduğunu belirterek “eksiklikleri detaylı bir inceleme ile tespit edip, gerekli düzenlemeleri derhal yapacağız. Yaşlılarımız topluma emek harcamış değerli bireyler son yıllarda haksız olarak aylığı kesilen büyüklerimizin aylıkları derhal bağlanacak söz veriyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı Utku Çakırözer de “toplumun en birikimli ve deneyimli insanları olan yaşlılarımızın tüm hakları Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında eksiksiz olarak güvence altında olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim