Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Öğretmenlerimizin, her zaman olduğu gibi eğitim ve öğretim alanında örnek olmaya ve gayretle başarmaya devam edeceğine inancının tam olduğunu kaydeden Ulucan şöyle konuştu: “2014-2015 eğitim-öğretim yılına başlamanın kıvanç, heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Eğitim insanların kendisine ve çevresine faydalı bireylerin yetiştirilmesi ile toplum kalkınmasını sağlayan belki de en önemli etmendir. Bu meyanda gerçekten başarılı olabilmemiz ile güttüğümüz hedeflerin gerçekleştirilmesinde ise eğitimin her bir kademesinde görev alan bireylere (yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimize) önemli görevler düşmektedir.

Öğretmenlerimizin, her zaman olduğu gibi eğitim ve öğretim alanında örnek olmaya ve gayretle başarmaya devam edeceğine inancım tamdır. Doğrusu, bu başarıyı yakalamak ve korumak ise yönetici ve velilerimizle ortak akıla dayalı sinerjiyi gerektirmektedir.

Sevgili öğrenciler; biliyorum ki bu eğitim-öğretim yılında da okulunuzla, öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla buluşma ve kaynaşmanın güzelliği içindesiniz. Hedeflerinizi ulvi ve yüksek tutmalı, bu hedeflerinize ulaşmak için de verimli ve düzenli çalışmalısınız. Unutmayınız bir plan dahilinde, verimli ve düzenli çalışmak sizleri başarıya ulaştıracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitimcilerimize, öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olması ile birlikte şevkle başarılı bir eğitim-öğretim sürdürmemizi temenni ediyorum.

Editör: TE Bilişim