AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Bölge Koordinatörü Halis Dalkılıç, Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Eskişehir Teşkilatı’nı ziyaret ederek, parti binasında düzenlenen tanışma ve istişare toplantılarına katıldı.   

Toplantılara; MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları da katıldı.  

 

AK Parti Eskişehir İl Binası’ndaki ziyarette Erkan Kandemir, ilk olarak il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Yapılacak çalışmaların ve yaklaşan yerel seçimlerin yol haritasının istişare edildiği görüşmenin ardından ilçe başkanlarıyla görüşüldü. Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kandemir, “Sizlerle tanışmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkez Teşkilatı olarak bizler Eskişehir’e ayrı bir önem veriyoruz. Mart 2019’daki yerel seçimler için hep birlikte çok çalışacağız ve Allah’ın izniyle istediğimiz sonuçları alacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim