AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile yine bombaladı. Açıklamalarını video ile destekleyen Ünlü, #Hedef2019 #Hedef2023 etikleri ile paylaşımını destekledi. CHP’lilerin Eskişehir’de kurulacak termik santrali istemedikleri yönündeki açıklamaları eylemlerinin çürütmek için daha önce Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı “Senin kömürünü çıkarmayıp elalemin kömürünü getirene asla ve asla oyunu verme. Babanın dedenin hatırı için, onun verdiği mücadele için, milli kurtuluş savaşı için oyunu verme. Milli sermayemizdir. Enerji lobisine Türkiye’yi teslim ettiler. Yabancı kömür lobisine Türkiye’yi teslim etmişseniz Türkiye’nin adamı değil lobicilerin adamısınız.”konuşmasını paylaştı.

Ünlü açıklamasında şunları söyledi; “Uzaktan kumanda ile yurtdışından yönetilenler, yerli ve milli sözünü duyduklarında irkilenler, kendi kömürünü çıkartmayana oy verme deyip, kendi kömürümüz ile kendi enerjimizi üreteceğimiz bu büyük yatırıma karşı en önde yürüyenler.

Hiç bir sözünüz, hiç bir haliniz tarafımızda muteber değildir.

 Çalışmalarımız, şehrimiz için, bağımsız, üreten, her alanda ürettikçe tüm dünya ülkelerinin lokomotifi olacak ülkemiz içindir. #Hedef2019 #Hedef2023

Editör: TE Bilişim