CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Kayı Boyu Derneği’nin düzenlemiş olduğu 2’nci Geleneksel Kayı Boyu Ödül Töreni’nde ‘Yılın Siyasetçisi’ ödülüne layık görüldü. Törende konuşan Çakırözer, “Ödülümü vatan savunmasında şehit düşün kahraman askerlerimiz, gazilerimiz ve onların kıymetli ailelerine adına alıyorum. Hepsine minnettarız” dedi.

YILIN SİYASETÇİSİ ÖDÜLÜ

Eskişehir Kayı Boyu Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Geleneksel Kayı Boyu Ödül Töreni dün akşam gerçekleşti. Zübeyde Hanım Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen törene siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra pet çok yurttaş katılırken, törende CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’e yılın siyasetçisi ödülü verildi. Çakırözer ödülünü Kayı Boyu Derneği Başkan Yardımcısı Kutsi Aslantaş’tan aldı.

BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI

Tören’de konuşan Çakırözer, Dernek Başkanı Kazım Duman ve üyelerine teşekkür ederek, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi. Çakırözer, “Bu akşam burada bu büyük onuru bana lütfeden değerli dernek üyelerine gönülden teşekkür ederim. Burada sizin aranızda olmak benim için mutluluk verici. Ben ödülümü vatanımızı, birlik ve beraberliğimizi savunurken canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz ve onların ailelerini adıyorum. Hepimiz onlara minnet borçluyuz. Bizim güvenliğimiz için büyük kahramanlıkla mücadele veren şehit ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim