ESGAZETE ÖZEL

Eskişehirspor’un her zaman yanında duran Odunpzarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a Eskişehirspor’da son yaşanan gelişmeleri sorduk.

Mevcut yönetimi eleştiren Kurt, “Hukuken ilan çıktıktan sonra artık geri dönüşü yok. Kongre yapıyorum şeklinde ilana çıkmış bir yönetimin bütün yetkisi düşmüştür”dedi.

Kurt, “Mevcut yönetimin yarısı kongre yapalım, yarısı yapmayalım diyor. Kongreyi ilan ettiler, şimdi geri almışlar.

Bir grup İstanbul’dan gelmiş biz kurtarırız diyor. Kulübe üye bile değiller.

Nasıl olsa Eskişehirliler bize para vermeye mecbur tavrı içinde olurlarsa olmaz. İnsanlar vermiyor. İyi yaklaşmazlarsa, bize mantıklı şeyler söylemezlerse kimse kusura bakmasın ETİ, Sarar, Belediyeler bunlara para vermek mecburunda değil. Kötü ve yanlış yönetiyorlar. Böyle bir yönetime kim destek olur.

Hukuken ilan çıktıktan sonra artık geri dönüşü yok. Kongre yapıyorum şeklinde ilana çıkmış bir yönetimin bütün yetkisi düşmüştür. Karmakarışık bir durum var. Ciddiyetten uzak, hukuki bir şeyi de yok.

Bana da kimse bir şey sormadığı için kendimi görevli saymıyorum.

Toko’yu halledin kongre yapalım diyorlar. Böyle bir mantık var mı. Kimsenin Eskişehirspor’a göz göre göre eksi puan aldırma zaafı olamaz.

6 puan silindi, bir 6 puan daha geliyor. Küme düşme geliyor diyorlar hala bunlar birbiri ile kavga ediyor”dedi.

SORUMULAR BİR ARAYA GELMELİ

Kulübü bu hale getirenlerin bir araya gelerek kulübü düzlüğe çıkarmaları gerektiğini kaydeden Kurt, “Eskişehirspor’un bu hale gelmesine sebep olanlar, ‘biz bir yanlış yaptık, bundan sonra dönüyoruz bu işten ortak bir yönetim yapalım’ demeli.

Ben Ali gelsin diyorum, Veli küsüyor, Veli gelsin diyorum Süleyman küsüyor. Ben ne yapayım.

Yeni gelecek yönetimin 10 milyon TL’yi bulması lazım”şeklinde konuştu.

SAMİMİ BİR ORTAM YOK

 Eskişehir’de samimi bir ortamın olmadığını kaydeden Kurt, “Samimi bir ortam olmadığı için ben yokum.

Eskişehirspor’da nereden ne geleceğini kimse bilmiyor. Eskişehirspor’a yazık olacak. Ben Eskişehirspor’a destek olurum. Ali olmuş veli olmuş önemli değil.

Bize güvenmeleri lazım.

Samimi Eskişehirsporlu bir grup bulursam girerim işin içine, yoksa kusura bakmasınlar”diye konuştu.

Editör: TE Bilişim