SÖYLEŞİYİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Esgazete’nin canlı yayın konuğu olan CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar,  bu tür saldırının ilk olmadığını belirterek, “Kılıçdaroğlu’nun koruma amaçlı bir eve alındığında ‘evi yakalım’ sloganlarının atılması son derece tehlikelidir” dedi.

Cenaze töreninde Milli Savunma Bakanlığı var, Kuvvet Komutanları var, Ankara Valisi var, Emniyet Genel Müdürlüğü bulunduğunu belirten CHP İl Başkanı Adar,  “Tamamen organize olmuş hadise olduğu, tabloya bakıldığında tam anlamında ortaya çıkıyor. Bu ilk değildir. Bir yıl önce İşçileri Bakanı Şehit cenazelerinin CHP genel başkanı ve CHP'li yöneticilerinin şehit cenazelerinin alınmaması için talimat vermişti.

Genel başkanımız büyük tehlike atlattı. Etrafında o güruhun yüz ifadesine baktığında tehlikenin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Koruma amaçlı bir evine alındığında 'evi yakalım' sloganlalrın atılması son derece tehlikelidir. 

Toplumumuza kin ve nefret tohumu eken, bundan da siyasi rant bekleyen zehirli dil ve bu dilin sahipleri bugün yapılan bu hain saldırıda pay sahibidirler” dedi.

CHP İl başkanı Adar, Türk toplumunun kardeşlikten yana olduğunu ve kardeşliğin kazanacağını belirterek, tüm Eskişehirlilerin ve çocukların23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Adar, konuşmalarının tamamını videoyu izleyerek dinleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim