29 Nisan 2018 Pazar günü yapılan Eskişehir-Bilecik Tabip Odası  seçiminde CHP PM üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer oyunu kullanarak meslektaşları ile bir süre sohbet etti.

Meslek odalarının önemine vurgu yapan Usluer, 24 Haziran öncesinde tüm meslek odalarının tek adama karşı tek yürek olması gerektiğini dile getirerek, “ Tabip Odası benim ikinci evim, bu ülkenin saygın ve emektar hekimleri zulme karşı asla başını eğmedi eğmeyecek! Bu seçim düğün, bayram olacak hepimize” dedi.

Usluer, oyunu kullandıktan sonra hekim arkadaşları ile bir araya geldi ve ülke gündemi konuştu. Seçime giden bu süreçte çok büyük bir titizlikle ve canhıraş bir şekilde çalışmak gerektiğini söyleyen Usluer şunları söyledi:

“ Bu hükümetin meslek odaları üzerinde nasıl bir baskı oluşturduğunu hepimiz biliyoruz. Çok uzun zamandır bu cenderenin içindeyiz ve artık ciddi bir biçimde bu çemberi kırma arzusu içindeyiz. Bu süreci hep beraber örgütleyeceğiz, tıpkı “Hayır”ı örgütlediğimiz gibi. Bu aslında yine 16 Nisan gibi bir referandumdur. Bizler yine parlamenter sistemi savunan, ülkesini, geleceğini düşünen duyarlı insanlar birlik olacağız ve yine bu sisteme var gücümüzle hayır diyeceğiz. Güçlüyüz, güçlülüğümüzü de haklılığımızdan alıyoruz! Sizler benim meslektaşlarım, çalışma arkadaşlarım, hepinize, hepimize büyük görev düşüyor. İşimizde gösterdiğimiz titizliği gösterip karanlığa geçit vermeyeceğiz. Sizler bu ülkenin aydınlık insanlarınınız, sizlere her zaman ihtiyacımız var, eksik olmayın.”

Editör: TE Bilişim