Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Adanaspor maçı öncesi Estv'ye konuşarak hazırladıkları projelerin gerçeklemesi halinde borçların bitireceklerine inandıklarını söyledi.

“O kadar çok söyleyeceğimiz var ki. Olduk kadar buraya kadar başımıza neler geldi, bu da geldi. Bakalım önümüzdeki hafta başımıza neler gelecek” diyen başkan Akgören, “ Birisini bitiriyoruz bir problemi çıkıyor. Bugün belli olmayan bir şey ortaya çıkıyor. Artık bağışıklık yaptık herhalde, Çözeceğiz inşallah.  Başımıza gelen herşeyi katlanıyoruz” dedi.

Taraftardan Allah razı olsun              

Stadyum  sorunu ile TOKİ Başkanı ile sürekli konuştuklarını belirten Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören şunları söyledi:

“Kendileri önümüzdeki maçı size yetiştireceğiz diyorlar, Altınordu maçını içeride oynayacağımızı söylüyorlar. Bizim elimizden yapacak bir şey yok. Biz kiracıyız. İnşallah stadyumuza kavuşuyoruz. Yüzlerce özel otomobil var, çok sayıda minübüs var, otobüsler var. Bu soğukta kar kış kıyamette binlerce taraftarı yollarda. Allah razı olsun. Başımıza bu kadar bir çok gelmişsen ve ayakta isek bu taraftar sayesindeyiz. Yıkılmayız inşallah. Eskişehir'in kıpırdanması lazım.

Sıkıntılar büyük, bu sıkıntılardan tek başımıza çıkamayacağız. İmece usulü ile çıkabiliriz. İmece usulü ile bu takımın ayağa kalkmasını lazım. Bunun için çalışmalar yapıyoruz.

İstanbul'daki Turizm bakanı ile görüştük, prosedürler var. Bunlar hemen olmuyor, o kadar çok prosedür var, Çevre Şehircilik Bakanı ile görüşeceğiz. Eskişehirspor’a gelir gelmesi için çalışıyoruz.

Borç bittikten sonra bu kulübü o zaman görün

Bir kaç proje yapmamız gerekir ki borçları bitireceğiz. Borçları bitirdikten sonra siz bu kulübü o zaman göreceksiniz. Cendereden çıkmamız için Eskişehir'de büyüklerin desteği lazım.

Tamamen öz evlatlarımız ile mücadele ediyoruz. 28 tane oyuncumuzun 4-5 tane dışarıdan. Onlar da bu takıma ağabeylik yapıyorlar. Ben Eskişehirspor menfaati için radikal kararlar alırım. Kalmaları gerekenler kaldılar, gitmeleri gerekenler gittiler. Kimseye taviz vermem.

Cebimizden ödüyoruz

Galibiyet, beraberlik primlerini verdik, içeride personelimiz paralarını verdik. Hakan Aslantaş'ın parası vardı, sıradan söz verdiğimiz başka ekipler var, ayrılan personelin paraları var. Coşkun hocanın ekibine para ödeyeceğiz. Yönetimin olanakları ile ödüyoruz. Kendi yağımız ile kavruluyoruz.  Çok ciddi paralar ödedik. 2 ayda 3,5 milyon liraya geçti. Yönetim kurulu arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Eş dost arkadaş ve abilerimizden Allah razı olsun.

Biz her zaman konuşmuyoruz. Bizim işimiz konuşmak değil iş yapmak. Reklam yapmak, görünmek, tanınmak gibi işimiz olmaz.”

Editör: TE Bilişim