Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa TRT Spor’da Cüneyt Ersan ile Hayri Ülgen’in konuğu oldu. Gecede Alanya’da yaşayan Azra Durgutlu isimli minik taraftarın hikayesi taraftarı duygulandırdı.

 Cüneyt Arslan 11 yaşında Azra isimli bir taraftarın kendisine yazdığı mesajı paylaştı. Azra’nın mesajı şöyle; “Ben 11 yaşındayım Antalya ve Alanya’da doğdum büyüdüm. Ama Eskişehirspor sevdalısıyım. Burada herkes üç büyükleri tutuyor. Benimle herkes Es Es’i tutmam konusunda dalga geçiyor. Ama ben onlara aldırmadan Es Es’i destekliyorum. Es Es amatörede düşse yanındayım adım Azra Durgutlu.” Bu mesaj taraftarın dikkatini çekti.  

. Azra daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda sevgisinin boyutunu gösterdi; “Ben Azra Durgutlu, Antalya Alanya'da doğdum ve büyüdüm. Babam Eskişehirspor taraftarı doğal olarak bende öyleyim.Sizce bu mantıklı mı? Bence değil. Burada herkes Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Alanyaspor taraftarı. Peki ben niye değilim? Bunu bir düşünün. Eskişehir'e yalnızca 2-3defa gittim. Dalga geçerlerse geçsinler ben bu takımın sonuna kadar yanındayım. Alttaki bayrak ve tuvali kendi ellerimle,kendi emeğimle yaptım. Alanyalı olan biri bunu neden yapsın? Es-es in sevdasından. Görenler lütfen paylaşsın..

Editör: TE Bilişim