Eskişehirspor'un her dönem en büyük destekçilerinden olan Emniyet Teşkilatı bu sezon da desteğini sürdürerek, Eskişehir Yeni Stadyumunda şehit ve gazi ailelerinin kullanımına tahsis edilmek üzere  loca satın aldı.

İl Emniyet Müdürü  Engin Dinç, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Kamuran Turan ve Halil İbrahim Yurttutan ile Spor Şubeye bağlı emniyet personelleri, yeni sezon öncesi Kulüp Başkanı  Mustafa Akgören'i ziyaret ettiler. Ziyarette Emniyet Müdürü Dinç; “Her dönemde yanında olduğumuz, şehrimizin gözbebeği Eskişehirsporumuza destek olmak bizim görevimiz. Verilen desteklerle en kısa zamanda Türk spor tarihine adını yazdırmış olan Kulübümüz yeniden hak ettiği yerlere gelecektir” ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Mustafa Akgören ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Emniyet Müdürlüğü personelinin verdiği desteğin tüm kurumlara da örnek olması temennisinde bulundu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü  stadyumdan satın aldığı loca; sezon içerisinde şehit ve gazi ailelerinin kullanımına tahsis edilecek.

Editör: TE Bilişim