Bu sezon Süper Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Alpagutspor isim sponsorluğu konusu Bekas Elektrik ile anlaştı.

Alpagutspor yeni sponsorlar ve teknik heyeti basına tanıttı. Birsen Kebap’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Mehmet Arslan yeni sezonda Bekas Elektrik Alpagutspor ismi ile mücadele edeceklerini ifade ederek, “2018-2019 sezonunda Eskişehir Süper Amatör Lige Bekas Elektrik Alpagutspor olarak katılacağız. Forma sponsorluğu konusunda Es Altınel İnşaat ve futbolcu aktarma ücretleri, lisans ücretleri ve diğer giderler konusunda Huzur Mermer İnşaat ile anlaşma sağlanmıştır. Desteklerinden dolayı Bekas Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Akbulut’a, Es Altınel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altınel’e ve Huzur Mermer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Mutlu’ya yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz” dedi.

YENİ TEKNİK ADAM YURTŞEN

Başkan Arslan yeni sezonda takımı Çetin Yurtşen’e emanet edeceklerini aktararak, “Kulübümüzde büyük fedakarlıklarla görevi üstlenen ve 4 senedir kulübümüzün başarısı için samimiyetle, mücadele eden teknik direktörümüz Mustafa Gürgen ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Hocamıza emekleri içi teşekkür ederiz. Yeni sezonda Alpagutspor’umuzun yeni teknik direktörü Eskişehirspor’da futbolculuk döneminde kaptanlık yapmış, hocalık döneminde de Eskişehirspor’da çalışmış tecrübeli, Çetin Yurtşen olmuştur. Kaleci antrenörlüğü için daha önceden kalecilik yapmış profesyonel kariyeri bulunan tecrübeli eldiven İsa Can ve sportif direktörlüğe de daha önce kulübümüzde yıllarca top koşturmuş cefakar kaptanımız Necati Gezen ile anlaşma ağlanmıştır” diye konuştu.

HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜPTEYİM

Takımın başına getirilen Çetin Yurtşen ise hedefi olan bir kulübe geldiğini belirterek, “Hedefi ve idealleri olan bir kulüpteyim. Göze hoş gelen bir futbol oynayacağız. Rakiplerimize saygı duyacağız. Her rakibin güçlü olduğunu asla unutmayacağız. Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. Yönetimimizin bana güvendiği için kendilerine teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim