Eskişehirspor taraftarlarının mevcut başkan Sinan Özeçoğlu'nun yeniden başkan olması için yaptığı görüşmenin sonucu açıklandı. Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri'nin yaptığı açıklama şöyle; "
Geçtiğimiz hafta düzenlenen 2. Olağanüstü Taraftar Kurultayı sonrasında bir bildirge yayınlamış ve bu bildirge gereğince Başkanımızla görüşmek üzere randevu istemiştik. Başkanımız Sinan ÖZEÇOĞLU İstanbul’dan kalkıp davetimize katılarak taraftarımıza ne denli saygı duyduğunu tekrar göstermiştir. Kendisine kamuoyu önünde çok teşekkür ederiz.

Her ne kadar kendisiyle konuşsak ve projeler sunsakta, Başkanımız ÖZEÇOĞLU destek bulamadığını, hem kendisinin hem de yönetiminin maddi gücünü daha fazla zorlamanın işleri daha da çıkmaza sokacağını düşünerek, kulübümüzün önünü açmak amacıyla mevcut şartlarda tekrar ADAY OLMAYI DÜŞÜNMEDİĞİNİ bizlere üzülerek açıkladı.

1965 yılında kurulan ve kısa zamanda tüm Anadolu halkının takımı olan Eskişehirspor, Aziz BOLEL’den sonra bu kadar çok sevilen ve taraftardaki ruhun aynısına sahip başkanını ve beraberinde şanlı geçmişi bulunan Eskişehirspor’u maalesef kaybetmenin arefesindedir. Her ne kadar şehrin ileri gelenleri diye sıfatlandırsak da mevcut duruma göre aslında şehrin geri duranları olan Eskişehir’e ve Eskişehir halkına hizmet etmekle yükümlü olan Belediye Başkanları, milletvekilleri, tüm oda başkanları, iş adamları ve  STK’larınca, yaşadıkları şehrin büyük markası olan Eskişehirspor’a gereken alakanın gösterilmediği anlaşılmaktadır. Kent belleği kuvvetli olan hemşehrilerimizin her türlü seçim zamanı geldiğinde bizlerin bu haline seyirci kalanları, Eskişehirspor’un yok oluşuna sessiz kalanları unutmamalarını diliyoruz.

Taraftar temsilcileri olarak  Eskişehirspor’umuz puan silme cezalarının ardından tarihin tozlu raflarındaki yerini almaması için son dakikaya kadar çözüm yolları araştırmaya devam edeceğimizi ifade ederken tüm şehri her zamankinden daha çok kenetlenmeye davet ediyoruz.."

Editör: TE Bilişim