Kulübün önüne açmak için  kongre kararı aldıklarını belirten Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay, Eskişehirspor’un sorunlarını bildiklerini bunun için bir an önce yeni yönetimin oluşması gerektiğini söyledi.

 Lig bitmeden karar aldıklarını hatırlatan Ay, “Ne oldu da bugünlere geldik, kongrede bunları anlatacağım. Çok ciddi çalışmalarım var, 4 ayda neler yaşandı, bunları anlatacağım.

Biz bunu hakettik mi? Biz buraya geldiğimizde kulüp düştü diye söylediler. Kulüp başkanı olduk kimse hayırlı olsun demedi, herkes yandı Kaan dedi. Böyle bir ortamda başkan oldu. Rabbim şükürler olsun mahcup olmadık şehrimize taraftarımıza ben dua ediyorum” diye konuştu.

Gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Kulüp başkanı Kaan Ay şunları söyledi:

“Uzun yıllardır biz Eskişehirspor'un yanındayız. Kongre, kimi takdir ediyorsa biz başkanın ve yönetimin yanındayız. Eskişehirspor'un yanındayız.

Hoşcan'ın benimle ile ilgili sözleri için teşekkür ediyorum.

Kongre çağrısı yapanların buraya gelmemelerinin yorumunu sizler, kamuoyu yapacaklar. Biz bunun bedelini ağır ödedik, bayrağı yerine düşürmedik. Herksin canı sağolsun. İşadamları, siyasiler, belediye başkanları adamları, taraftarlar, dostlarımız arkadaşlarımız devam etmemi istiyorlar ama ben düşünmüyorum.”

Editör: TE Bilişim