Türkiye hentbol erkekler 1.Liginde bu hafta sonu Ankara deplasmanında olan temsilcimiz Eskişehir Ormanspor 33-27 skorla mutlu döndü. İlginç bir tesadüf olarak geçen haftaki Bahçelievler deplasmanıyla aynı sonuç alındı.

         27.02.2021 Cumartesi günü Ankara Prof.Dr.Yaşar Sevim Spor Salonunda Saat 15.002de başladı. Ankara Hentbol İhtisas kulübü ligde 22 puanla 5.sırada yer alırken, Eskişehir Ormanspor ise averajla da olsa 28 puanla lider olarak karşılaşmaya çıktı.

         İlk 20 dakikası başa baş bir mücadele ile geçen karşılaşmada her iki takımda ilk yarıda birer mola kullandı. 20.dakikadan sonra arayı açan taraf Ormanspor oldu. İlk yarı 13-17 Ormanspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 2.Yarıda Eskişehir Ormanspor bu avantajı sürekli korudu. Maçın sonlarına doğru fark 6 sayıya kadar çıktı ve karşılaşma 27-33 Ormanspor’un deplasmanda galibiyeti ile sona erdi.

         Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan Eskişehir Ormanspor hemen Eskişehir’e dönerek 3 Mart Çarşamba günü konuk edeceği bir diğer Ankara takımı olan Yeni Mamak maçı için hazırlıklarına başlayacak.

         Ligin ilk yarısı Ankara Hentbol İhtisas maçında iki takım 27-27 berabere kalmıştı.

Editör: TE Bilişim