2017 – 2018 sezonunda Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele edecek Selka Spor, sezon öncesi Çanakkale’de gerçekleştirdiği hazırlık kampını noktaladı.

Cuma günü kondisyon ve ağırlık çalşmasıyla geçen sabah antremanının ardından günü dinlenerek geçiren Beton Adamlar, akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi ile hazırlık maçı yaptı. Aynı bölgede kamp yapan iki takımın karşı karşıya geldiği maçta Selka Spor, ağırlıklı olarak savunma kurguları ve hızlı geçiş hücumları üzerine pratik yaptı. Çanakkale kampına katılan Kulüp Başkan Yardımcısı Yenal Kaya, Genel Sekreter Yasin Becer ve Yönetim Kurulu Üyesi Evren Olcay’ın da tribünden takip ettiği maçın ardından otele dönen takım yoğun kamp takvimini tamamlamış oldu.

Çanakkale kampının son iki gününde takımla bir araya gelen ve onlara moral veren Selka Spor  Başkan Yardımcısı Yenal Kaya, yeni sezon öncesi izledikleri transfer politikasını takımın omurgasını bozmadan doğru eklemeler yapmak olarak belirlediklerini ve bu yolda hepsi kariyerli başarılı transferler gerçekleştirdiklerini belirtti. Selka Spor’un çok yeni bir kulüp olmasına rağmen altyapı faaliyetlerine yaptığı yatırıma değinen Kaya, iç saha maçlarının canlı yayınlanacak olmasının da Selka Spor için çok önemli olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim