BoyPlast’tan Eskişehirli genç boksör Dilara Yücel’e destek geldi. BoyPlast Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç, “Kızımızın daha başarılı olabilmesi için elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

2 yıl önce fazla kilolarından kurtulmak için amatör olarak boksa başlayan kısa sürede lisanslı sporcu olan Dilara Yücel dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  69 kiloda çıktığı 6 profesyonel maçını da kazanan 17 yaşındaki Dilara, hedefinin önce Avrupa daha sonra da dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Temmuz ayında İstanbul’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonluğu maçı öncesi genç boksöre BoyPlast’tan destek geldi. BoyPlast Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç kısa sürede adında söz ettiren Dilara Yücel’idesteklemeye karar verdiklerini söyleyerek, “Amatör olarak boksa başlayan kızımız, kısa sürede lisanslı sporcu oldu ve bu sürede çıktığı tüm müsabakalarda şehrimizi çok iyi şekilde temsil etti. Bizde BoyPlast firması olarak başarılı sporcumuza destek olmak istedik. Umuyorum ki bizim bu küçük katkımızla kızımız başarısını devam ettirir ve dünya çapında aldığı başarılarla şehrimizi, ülkemizi gururlandırmaya devam eder.Biz de kızımızın daha başarılı olabilmesi için elimizden gelen tüm desteği sağlayamaya devam ederiz” diye konuştu.

Desteğinden dolayı BoyPlast Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç’a teşekkürlerini ileten genç boksör Dilara, “Boksa kilolarımdan kurtulmak için başlamıştım.Dövüşeceğimi hiç tahmin etmiyordum. Boksa başladığımdan itibaren hayatım tamamen değişti, kısa sürede lisanslı sporcu oldum. 5 aylık boksörken ilk Türkiye Şampiyonası’na çıktım. O günden beri kurduğum tek hayal var. Boksta en iyi yerlere gelebilmek, ve profesyonel noktada da en yükseğe gelebilmek. Metin Bey çok büyük destekte bulundu. Kendisine çok teşekkür ederim. İnşallah temmuz ayında yapılacak olanAvrupa şampiyonluğu maçında kemerin sahibi olurum. Ve kemer ile Metin Beyi ziyaret ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim