Bilindiği üzere galatasaray takımı lige bu sene istenilen başlangıcı yapamamış bulunmaktadır.

Usta çalıştırıcı Fatih Terim bu sıkıntıyı çözebilmek için takım içerisinde ve dışında birçok çözüm metodunu masaya yatırmış durumda.

Çözüm önerilerini başında ise devre arasında birkaç yıldız oyuncu ile anlaşma Terim’in planları arasında görünüyor.

Galatasaray taraftarını da yakından takip ettiği üzere takımın orta sahasında ciddi problemler bulunuyor.

Bu sorunun çözülmesi ile birlikte takımda geçen sezonki ruhun yeniden yakalanmaması içten bile değil.

Bu problemi yakinen takip eden Galatasaray teknik heyeti çözümü Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega da bulmuş gibi görünüyor.

Taraftarın yakından tanıdığı ve yüksek enerjisi ile takımın orta sahasına can verecek olan usta oyuncuda Galatasaray kulübüne gelmek istediğini ifade eden bazı açıklamalarda bulunması takım taraftarını oldukça memnun etmiş görünüyor.

Daha Önceden de Transfer Edilmek İstenmişti

Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega sezon başında spor haberleri içerisinde transfer haberleri arasında ilk sıralarda yer almaktaydı.

Oyuncu daha öncede takımın kadrajına girmiş, yoğun görüşmeler doğrultusunda takımı ile anlaşma sağlanamamıştı.

Son zamanlarda yıldız oyuncunun daha iyi bir kulüpte oynamak istediğini açıklaması ve takımından ayrılacağı yönünde bazı açıklamalarda bulunması kulüp yönetimini ve taraftarları bu transfer noktasında oldukça heyecanlandırmış görünüyor.

Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega daha önce takımına 4 oyuncunun aynı mevkide transfer edilmesi ile birlikte İspanyol kulübünden ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyordu.

Beklenmedik bir karar ile takımın teknik direktörü oyuncunun kulüpte kalmasını istemiş ve nerede ise Galatasaray kulübüne transferi kesin gözü ile bakılan usta oyuncu son dakika da kulübünde kalmıştı.

1. Yarı itibariyle kulübünde çok fazla forma şansı bulamayan oyuncu takımdan ayrılmak istediğini belirtmiş ve bununla ilgili yönetimin kendisine kolaylık sağlamasını rica etmişti.

Yapılan açıklamalar ve Galatasaray kulübünün yoğun isteği ile birlikte devre arasında oyuncunun kulübe gelmesi nerede ise kesin bir hal alması taraftarı son derece memnun etmiş bulunmaktadır.

Kulübün en büyük sıkıntısı olan orta sahaya bu şekilde tecrübeli bir oyuncunun ihtiyacı nerede ise tüm otoriteler tarafından dile getirilmekteydi.

Editör: TE Bilişim