Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, sabah antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile görüşme, futbolcuların durumu gibi konularda görüşlerini dile getiren İldiz, Eskişehirspor’un bu konumdan çıkacağına inandığını ifade etti.

İldiz, şunları söyledi:

“Geçen haftadan gelişen olayları biliyorsunuz. Oyuncularımız hep beraber kulübün durumunu seviyeli bir şekilde gereğini yaptılar kamuoyuna aksetmek amacıyla . Türkiye'de ve Eskişehir'de ses getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen bizi görmek istemiş. Uzun bir sohbet yaptık. Onlarda önerilerde bulundular. Beklentimiz odur ki, buraya gelirken Sinan başkanla uzun uzun konuştuk projeler hazırladık. Bu kadar sıkıntılara rağmen biz ekibimizle pişman değiliz. Bu zorlukların üzerinden geleceğine inanıyoruz. İnşallah bizim istediğimiz şekilde idari anlamda düzenlemeler olur.

Biz saha içinde savaşmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız sahada futbol adına her şeyi vermeye çalışıyorlar. Pozitif oynuyoruz. Skora da yansımaya başladı, puan olarak istediğimiz yerde değiliz. Samsun'a gidiyoruz, Hürriyet cezalı, onun dışında ufak tefek arızalarımız var maça kadar bir şey kalmaz. Samsun da iddialı onlarda istedikleri puanları alamadılar. Samsun’la zorlu bir müsabaka oynayacağız.

Biz gereken şekilde davrandık bundan sonra bizim işimiz saha. Biz gereken şekilde içimizdeki durumu aksettirmeye çalıştık. Buraya ciddi plan ve program çerçevesinde geldik. Uzun vade içinde planlandığı gibi olur, Eskişehirspor için iyi günler olur. Eskişehirspor büyük bir camia, spor şehri. Böyle olmamalı. Biz saha içinde saha dışında sosyal anlamda mesaj vermeye çalıştık. Bizim asıl işimiz saha içi çalışmamız. Bundan sonrası Eskişehirlilere ait. İnşallah daha güzel günler Eskişehirspor'un olur.”

Editör: TE Bilişim