Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Semih’in Adanademirspor’a gitmesinden sonra sosyal medya üzerinden Semih’e ve futbolculara yönelik ağır eleştirilerde bulanan tepki göstererek, “Kulübün içindeki duruma bu kadar uzak olmayın” deyip taşın altına koymalarını istedi.

Diri’nin konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yazdığı yazı şöyle:

“Yazmayayım diyordum ama hala yok maç primi aldılar yok maaşları vardı. Para gözler vs. Yazanlar var Semih’e.. Evet maç primi var ama para varsa Maç primi alabilirsen o da 2 bin falan düşüyor kardeşim. Bu çocukların bi kramponu 800-900 lira. Buradan yazması kolay bizler de bu işlerin içine bu kadar girmeden önce Böyle düşünüyorduk belki de ama bakın En son Bolu macı sonrası çocukların hiç birinde ailesinin yanına gitmek için otobüs bileti alacak para yoktu. Halil ibo öyle mazbut bi çocuk ki abi para yok derken yerin dibine girdi. Biz yerin 5 kat dibine girdik. Mevlüt’ün telefonu kesikti. Samsun’a nişanlısını görmeye gidecek. Mustafa Polat’ta ben seni götüreyim hem aileyi ziyaret ederim dedi. Anlamıyorsunuz hala anlamıyorsunuz çocukların içinde bulunduğu durumu. Kamp yaptığımız otelde kimler vardı bizle beraber biliyor musun. Turgutlu Niğde Belediyespor ağrıspor vs 2. 3. Lig takımlarıyla aynı otelde kamp yaptık. Yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum. Hatta bize yer veren otele de çok teşekkür ederiz. Bu yok zamanda bizlere çok indirim yaptılar.

Şimdi bol keseden atıp tutanlar, kulübün içinde bulunduğu durumdan haberi olmayan güruh, Yarın takım Antalya’dan otobüsle dönecek sabah gidip 1000 lira bir yerden bulup havale etmemiz lazım otobüsün benzini yok. Kulübün içindeki duruma bu kadar uzak olmayın. İnanın o Bolu maçından sonra 200 bin topladık. 3-4 er çocuklara dağıttık. Aylardır para alamayan çocuklar kimisi otobüs bileti aldı hasretini çektiği ailesini görmek için kimisi borcundan dolayı kapanan telefonunu açtırdı. Bir halı saha turnuvasına ödül vermeye gittik. Mevlüt’ü de çağırdık. Çocuk bize yarım saat geç ulaştı ne oldu dedik abi interneti olan bir yer aradım diyor. Çocuğun interneti bile bitmiş ama canını dişine katıp oynadı. Siz kadar trip yapmadı bu çocuklar. Çıkıp aslanlar gibi mücadele ettiler. Şimdi onlara böyle mi yaklaşacaksınız. Asıl size yazıklar olsun. Amatör ruh yok Eskişehirspor düzene başkaldırı çok güzel yazıyorsunuz eyvallah. Ama tesiste yemek yok beyler gerçekler de bunlar..

Bunun gibi daha nice olay var anlatmadığımız. Oturduğunuz yerden o çocukların nasıl mücadele ettiğini bilmeden yazın çizin. İllaki onlar bu camiaya bir vefa borcu var. Ama bizlerde bu süreçte transfer tahtamızı açmak için yoğunlaşmamız lazım. Ads ye istediğinizi söyleyin. Yılmaz Vural’ı etiketleyip küfür yazanlar da bilsin ki; transfer tahtası için Yılmaz Vural’ın da imzasına ihtiyaç var.

Burada biz yazıp çizelim ama öyle değil arkadaşlar.

Hadi bakalım bu durumlarda elini taşın altına sokmak isteyen herkesi kulübe bağış yapmaya davet ediyoruz. Aidatını yatırmayanları aidatlarını yatırmaya davet ediyoruz. 7979’a mesaj atmayanları mesaj atmaya davet ediyoruz. Evet Semih’e veya x bir oyuncuya kızıp sabahtan beri hiç bir şey bilmeden bir kaç beğeni almak için duygusal yazılar yazanlar; umarım yarın hepiniz gelip bağış yaparsınız. Tesislerde erzak yok.

Biraz frene basın. Takım dağılıyor bunun için birlik olun..

Bi işe yaramıyor olabilirsiniz ama bari susun İnanın faydanız olur. Fuat hoca bu günden gitti İstanbul’a keyfinden gitmedi. Transferler için imza toplamaya gitti. Bari şu adamın verdiği emeğe zarar vermekten utanın..”

Editör: TE Bilişim