Eskişehirspor ile Digitürk arasında önemli bir anlaşma yapıldı. Yapılan anlaşma ile Digitürk’e üye olan üye sayısına göre Eskişehirspor’a ödeme yapılacak.  Kampanya 12 aylık bir kampanya. Bugün itibariyle üye olan taraftarlar ilk üç ay 13,5 TL ödeyecekler, 9 ay ise 27 lira ödeyecekler. Ödedikleri ücret karşılığında Eskişehirspor maçları yanı sıra TFF 1. Lig maçları,  Premier Lig maçları, Digitürk’ün bünyesinde bulundurduğu belgesel kanaları, çocuk kanaları izleme olanağı sağlayacak.

Hanefi Demirkol Tesislerinde gerçekleşen lansman toplantısına Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, Digitürk Satış Müdürü Ali Özyürek, Digitürk İç Anadolu Bölge Müdürü Hasan Kılıç ve Digitürk Eskişehir Temsilcisi Hakan Ateş katıldı.

Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz önemli bir kaynak yarattıklarını ifade ederek, “Eskişehirspor’a kaynak yaratma çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmalardan bir tanesi olan Digitürk ile yapmış olduğumuz anlaşmadır. 7 Aralık’tan bu yana Eskişehirspor yönetimi olarak süreci yönetmeye çalışıyoruz. Bizim için önemli olan Eskişehirspor’un sahada kalmasıydı.  Yapılan çalışmalar sonucu cumartesi günü ikinci yarıya İstanbulspor maçı başlayarak Eskişehirspor kaldığı yerden devam edecek. Her zaman olduğu gibi itibarıyla, marka değeri ve gücüyle sahada olacak ve pozitif olarak en iyisini yapmaya çalışacaktır.  Cumartesi günü oynayacağımız İstanbulspor maçı bizim için çok önemli. Önemli çünkü yeni bir başlangıç olacak. Yeni bir start olacağını düşünüyoruz.  Futbolcularımız ve teknik heyetimiz çok iyi bir kamp dönemi geçirdi. Her zaman olduğu gibi taraftarımızı statta görmek istiyoruz. Sportif direktörümüzün yürüttüğü çalışmalar neticesinde bugün buradayız. Kısa, orta ve uzun vadede kaynak yaratma süreci devam ediyor. Kaynakların büyüklük ve küçüklüğüne bakmaksınız bütün kaynakları Eskişehirspor lehine kullanmak istiyoruz. Bunlardan bir Digitürk. Digitürk firması Türkiye futboluna hizmet veren güçlü bir şirket. Onlarla işbirliği yapmaktan dolayı mutluyuz. İki büyük marka uzun vadeli bir anlaşma yapıyor. Önemli bir kaynak. Akar bir kaynak olacağını düşünüyoruz. Tüm Eskişehirspor taraftarı bu kaynağı yaratma sürecinde bize yardımcı olurlar. Bu anlaşmayı yaptıktan sonra üye sayısı Eskişehirspor kanalı üzerinden artmasına bağlı” dedi.

Sportif Direktör İzzet Erdoğan ise, “Digitürk firması Türkiye’deki sayılı firmalardan bir tanesi. Türk futboluna önemli katkıları var. Yönetim olarak Eskişehirspor’a yakışır firmalarla sponsorluk anlaşması yapmaya karar verdik. Bu camiaya yakışır Digitürk firmasına teklifimizi ilettik. Bizim teklifimize sıcak baktılar. Dileğim Türkiye genelindeki büyük Eskişehirspor taraftarının bu kampanyaya destek vermesi. Fedakarlık yapacaklarını biliyorum” şeklinde konuştu.

ESKİŞEHİRSPOR KÖKLÜ BİR KULÜP

Digitürk  Satış Müdürü  Ali Özyürek, Eskişehirspor gibi büyük bir kulüple böylesine önemli bir anlaşmaya imza attıkları için mutlu olduklarını ifade ederek,“Biz burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Eskişehir büyük kulüp köklü kulüp. İki amacımız var. Birincisi kulübe bir kaynak yaratmak.  Yayın geliri dışında kulüplerinde farklı gelirler yaratması gerekiyor. İkinci konu ise iç saha maçlarını taraftarların tribünde seyretmesini istiyoruz. Maçlar taraftarlar ile güzel, deplasman maçlarını ise  Digitürk konforuyla Eskişehirlere, Eskişehirsporlulara rahatlıkla maçlarını bizim bu kampanyamız vasıtasıyla izleyebilecekler. Hem üye olurken taraftarlara fayda sağlıyoruz hem de kulübe katkı sağlıyoruz. Kazan kazan söz konusu. İnşallah taraftarlar bu işe ilgi gösterir. Hem Eskişehirspor kazanır hem de Türk futbolu iyi yerlere gelir. Kulüpler ekonomik anlamda büyür” şeklinde konuştu.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanya hakkında bilgi veren Özyürek, “Kampanya 12 aylık bir kampanya. Bugün itibariyle üye olan taraftarlar ilk üç ay 13,5 TL ödeyecekler, 9 ay ise 27 lira ödeyecekler. Ödedikleri ücret karşılığında Eskişehirspor maçları yanı sıra TFF 1. Lig maçları,  Premier Lig maçları, Digitürk’ün bünyesinde bulundurduğu belgesel kanaları, çocuk kanaları izleme olanağı sağlayacak. Türkiye’de uygulanan bir kampanya değil.  Eskişehirspor taraftarına özel olarak bir kampanya. Normal kurulum ücretsiz. Çanak taktırmak isteyenler için çanak ücreti ödeyecek. Mevcut üyeler bu kampanyadan yararlanamıyorEskişehir’deki üye sayımız 25 bin. Digitürk olarak daha geniş kitlelere ulaşmak istiyoruz. 25 bin üyemiz var. Hem Digitürk hem de Eskişehirspor kazanacak. Eskişehirspor iyi olduğu zaman üye sayısı artıyor. Kötü gittiği zaman üye sayısında azalma oluyor. Eskişehir; Bursa, Trabzon gibi ender bir şehir. Gönül ister ki Avrupa’da olduğu gibi olsun” diye konuştu.

ÜYE BAŞINA ÖDEME YAPILACAK

Şahbaz ise, “Üye başına Eskişehirspor’a ödeme yapılacak. Üyelerimizin mutlaka Eskişehirspor kanalıyla üye olduklarını belirtmesi gerekiyor.  Yarından itibaren web sitemizde başvuru alanı oluşturacağız. Eskişehirspor kulübü üzerinden veya dışarıdan bir başvuru yapılabilecek. Bir yıllık değil. Ucu açık bir anlaşma ” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından imzalar atılırken, forma takdim edildi.

Editör: TE Bilişim