CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehirspor’un Göztepe ile Antalya’da bugün oynayacağı Süper Lige çıkma mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulunarak, Eskişehirspor’a başarılar diledi. Eskişehirspor'un Antalya'dan galibiyetle döneceğine inandığını belirten Çakırözer, "Hentbolde erkeklerde Selka ve kadınlarda Anadolu Üniversitesi; basketbolde EskişehirBasket bu sezon süper liglere çıkarak yüzümüzü güldürdü. Yarın da her türlü zorluğa karşın büyük bir mücadele örneği ortaya koyan Eskişehirsporumuzun zaferiyle 4'te 4 şampiyonluk çıkaracağız" dedi

Hepimiz zafere kenetlendik

Göztepe karşısında galibiyet için tüm Eskişehir'in kenetlendiğini belirten Çakırözer, "Süper Lig yolunda Başkan Halil Ünal ve yönetimi, Hocamız Mustafa Denizli ve oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. Her maçta takımımızın yanında olan vefakar taraftarımız da yine takımımızın yanında olacak. Muhteşem taraftarımıza şimdiden yürekten teşekkürler. Zaferimizde en büyük pay taraftarımızın olacak ” dedi.

2016-2017 sezonu öncesinde Eskişehir’in simge isimleri olan Eskişehirspor, Eskişehirbasket ve Selkaspor’dan şampiyonluk beklendiğinin altını çizen Çakırözer, “ Bu sezon futbol, hentbol, basketbol 1.Ligde mücadele eden takımlarımızdı.. Bizler Eskişehirspor, Selkaspor, Anadolu Üniversitesi ve Nesine.Com Eskişehir Basket’ten şampiyonluk bekliyorduk. 4 takımımızdan Selkaspor ile ilk şampiyonluğu tattık. Ardından Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımıyla ikinci şampiyonluk geldi. Bu hafta da Nesine.com Eskişehir Basket 3. şampiyonluğu tattırarak Süper Lig’e çıktı. Şimdi sıra Kırmızı Şimşeklerde!.. Bu akşam Antalya’da yer gök siyah-kırmızılı renklere bürünecek. Eskişehirsporumuzun galibiyetiyle bu sezon şampiyonluğu dörtte dört yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim