Eskişehirspor taraftarı yine güzel, özel ve örnek olacak bir çalışmaya imza atıyor. Eskişehirspor taraftarının aileleri ile katılabileceği büyük bir piknik organize ediyor. Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri etkinlikle ilgili şu bilgileri paylaştı; "Camia nedir? Sözlüklerde bir topluluk ya da zümre diye geçiyor. Fakat bizim için camia bunun çok daha ötesinde bir şey. Bize göre ''biz'' olabilmektir camia. Taraftarıyla, sporcusuyla, teknik ekibiyle et ve tırnak gibi olabilmektir. Ayrılmamaktır, bir bütün olabilmektir. Yarım asırlık tarihimizde ''biz'' olabilmeyi başarabildiğimiz için bugün bu memleketin futbol markalarından biriyiz. Bunun için bize Anadolu Yıldızı dediler. Bugüne kadar bu camiayı ayakta tutan da her zaman taraftarı olmuştur. Dün babalarımızın abilerimizin yaptığını bugün de biz yapacağız. Son 5 senedir yaşadıklarımızı filme konu yapsalar gişe hasılatı kırar. Bu kadar mücadele, bu kadar bir armaya bağlılık vazgeçmeden bu yolda yürümek gerçekten her taraftar topluluğun her şehrin harcı değildir. Ancak bizler şartlar ne olursa olsun küssek bile ertesi hafta bilet ne zaman çıkacak diye bekler olduk.

Eskişehirsporumuz son haftalarda istenilen performansı yakalayamadı. Ancak taraftarı olmayana karalar bağlayıp yas tutacak bir taraftar topluluğu değildir. Yine zorlu bir mücadele bizleri bekliyor. Belki Gençlerbirliği maçından sonra hepimiz PlayOff hayali kurduk. Ama gerçekler ligde kalma mücadelesi vereceğimizdi.. Şu an gerçeklerle yüzleştik. Tribünlerde çatlak sesler oluşmaya başladı. Haksız da değiller ancak sakin olup akıllı hareket etmemiz gerekiyor. Birlik beraberliğimizi daha da arttırıp bu şanlı armayı ligde tutmamız gerekiyor.

İşte bu duygu ve düşüncelerle dağılan bu ortamı tekrardan sağlamlaştırmak için; Esstore sahibi ve Eskişehirspor 2. Başkanı sayın Osman TAŞ ile bir toplantı yaptık. Toplantı sonunda 24 Mart Pazar günü Güvenpark Çiftliğimde (keskin mahalleside-aşağısöğütönü geçtikten 3 km sonra) Büyük Eskişehirspor taraftarı “Aile Pikniği” düzenlemeye karar verdik. Tüm taraftarımızı bekliyoruz. Giyelim formamızı veya siyah kırmızı renkleri, tutalım çocukların elinden yeniden safları sıklaştıralım. Futbolcularımız Fuat hocamız hep beraber yeniden kenetlenelim. Tüm oyuncularımızı da pikniğimizde toplayalım camiayla kaynaştıralım. Bu camianın yıkılmayacağını cümle aleme gösterelim. Milli takımımızı da davet edeceğimiz bu etkinliğimize şehrimizdeki tüm Eskişehirspor sevdalılarını bekliyoruz.

Pikniğimizin organizasyonu 2. Başkanımız Osman TAŞ tarafından yapılmaktadır. Yer ve mekan ile ilgili bütün masraflar Osman TAŞ başkanımız tarafından karşılanacaktır.

*Pikniğimizde 18 yaş altı kardeşlerimiz ailesiyle beraber gelmediği sürece piknik alanına alınmayacaktır.

*Pikniğimize gelen taraftarımızın sadece kendileri için yiyecek ve içeceklerini getirmeleri gerekmektedir.

 *İsteyen taraftarımız ufak kilimler çadırlar veya getirerek yeşil alana serebilirler.

*Çocuklarımız için ücretsiz eğlenceler aktiviteler (palyaço boyama vb oyunlar)

*Alkol satışı kesinlikle yoktur.

*Ata binmek isteyen taraftarımız içinde Midilli ve büyük atlar mevcuttur.

*Çocuklarımız için kümes hayvanları görme imkanı vardır.

*Yüzmek isteyen taraftarımız için havuz bulunmaktadır.

*Çocuklarımız için oyun alanları vardır.

*BandoESES’imiz ve Yerel sanatçılarımız konser verecektir.

*Çeşitli oyunlar düzenlenecek ve kazananlara ESSTORE mağazamızdan çeşitli hediyeler verilecektir.

*Etkinliğimiz 13:00 itibariyle başlayacaktır.

Not: Gelen bütün misafirlerimiz siyah kırmızı veya Eskişehirspor forması giymesi zorunludur. Elinde mangalı olan da getirirse iyi olur. Etkinliğimize yer yoktur diye gelmemezlik yapmayın yaklaşık 2000 kişilik yer ayrılmıştır.

Editör: TE Bilişim